Строеж на къща

Строеж на къща: На тази страница ще намерите подробна информация и цени за различните етапи от строителството на една къща.

Нека помогнем за Вашия строеж на къща!

груб-строеж-елемент-01

Строеж на къща - Цена

В съвременния свят, изграждането на къща е важна стъпка в живота на много хора. Това е не само инвестиция в недвижими имоти, но и създаване на уютен и функционален дом. Цената на строежа на къща обаче може да варира значително в зависимост от различни фактори като: местоположение, размер, дизайн, вид на материалите, енергийна ефективност, инфраструктура и др.

ИЗКОПНИ РАБОТИ И ГРУБ СТРОЕЖ

Цени от 300 EUR. / м2

Всеки обект започва с организация на строителната площадка, продължава с изкопните работи и преминава към грубия строеж, покрива и зидарията за достигане на  Акт 14.

ДОГРАМА И ФАСАДА

Цени от 100 EUR. / м2

След завършването на грубия строеж се продължава с доставката и монтажа на дограмата и външните врати. Топлоизолацията и фасадата на сградата са ключови за визията и комфортa на една сграда.

ИНСТАЛАЦИИ И МАЗИЛКИ

Цени от 100 EUR. / м2

Успоредно с работата по обвивката на сградата се стартират ВИК, ЕЛ и ОВК инсталациите, а след полагане на мазилките и замазките, сградата се сдобива с Акт 15 и можете да се заемете с финалните щрихи.

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Цени от 300 EUR. / м2​

Най-приятната част от един обект е неговото завършване и превръщането му в дом. Довършителните работи включват шпакловки, бои, ключове и контакти, настилки, плочки, санитарии и мебели.

Търсите подробна информация за цени и етапи от строежа на къща?

Строеж на къща - Завършени обекти

Разгледайте галерията ни и се запознайте визуално с конструкциите, които сме изградили за наши клиенти.

Искате индивидуална оферта?

Искате да разберете колко ще Ви струва строежът на мечтания дом? След като разберем спецификите можем да Ви дадем крайна цена.

Молим, изпратете проекта си, а ние ще Ви отговорим с оферта. 

Наши клиенти: