Гипсова мазилка

Полагане на гипсова мазилка от строителен екип на Вайб Билд ООД. Работата се извършва по обекти на частни и бизнес клиенти в София и цялата страна.

Чрез нея изправяме всички криви и разбити стени.
Гипсовата мазилка, като покритие на стени и тавани, покрива и най-високите изисквания за здравина и топлина.
При свързването и съхненето си гипсовата мазилка образува капилярна система, която диша активно и поема влажността, ако в помещенията има такава.

груб-строеж-елемент-01

Продукти с които работим:

BAUMIT UnoRed суха гипсова мазилка за ръчно полагане

BAUMIT UnoRed суха гипсова мазилка за ръчно полагане

Заводски произведена суха мазилка на гипсова основа, специално за ръчно полагане. За вътрешно приложение - 25 кг.

BAUMIT Ratio 1000 L гипсова лека машинна мазилка

BAUMIT Ratio 1000 L гипсова лека машинна мазилка, силоз

Съдържа перлит, за постигане на гладки повърхности, готова за полагане на фини шпакловки, на тапети или за боядисване с матови структурни бои, за вътрешно приложение.

Technogips Pro SPRINT - Гипсова мазилка за машинно и ръчно полагане, 30кг

Technogips Pro SPRINT

Гипсова мазилка за машинно и ръчно полагане, 30 кг. Еднослойно полагане върху вътрешни стени и тавани в помещения с нормална влажност.

За повече информация разгледайте бизнес каталога на АНГРО.

Ценообразуване

Гипсова мазилка ЦЕНА

Цената за професионално нанасяне на гипсова мазилка при нас е 15-18 лв./м2. Всички гипсови мазилки са еднослойни. Това означава, че се нанасят на един слой (това важи и за машинно нанесените мазилки).

Можете да се свържете с нас, ако искате да говорите директно със специалист или да поискате оферта за своя офис или жилище през сайта ни. 

Изпращаме до най-кратки срокове изготвена оферта за полагане на мазилката, включваща крайна цена. Допитайте се до нас!

Kак полагаме гипсова мазилка?

Преди нанасянето на мазилката стените биват старателно обработени – както механично, така и с грунд бетон контакт. Така сцеплението на новата мазилка с основа се увеличава и попиваемостта намалява. Това предпазва нанесения материал от бързо изсъхване и напукване.
Обработката на основата е едно от най-съществените действия, което трябва да бъде извършено преди започване на нанасянето на машинната мазилка. Основата трябва да е достатъчно суха и хигроскопична.

Подготвянето и нанасянето на материалите се извършва със специални машини за гипсови мазилки, което намалява значително времетраенето, както и разходите за труд.
Всички гипсови мазилки са еднослойни, което както самото наименование показва, означава че се нанасят на един слой. Това важи и за машинно нанасяните мазилки.

Гипсът предлага забележи­телни строително-биологични качества за приятен климат за живот. Защото гипсът може бързо да поеме влага от въз­духа в помещението или да я отдаде отново. Освен това той има добра паропропуск­ливост. Идеален за създава­не на хармоничен климат в помещенията.

Независимо от мястото на нанасяне на гипсовите мазилки, върху стената или тавана, технологията е една и съща. Гипсовата мазилка се нанася на стената на хоризонтални ивици с помощта на мазаческата дюза на машината.

След нанасяне на гипсовата мазилка се извърша контролно измерване на измазаната повърхност с нивелир.

Изравняването на гипсовата или която и да е друга мазилка, изисква голям опит и е един от най-трудните моменти от обработването на мазилката.

Когато започне втвърдяването, гипсовата повърхност се изтегля с шпакла, за да се заличат неравностите. Ако тогава гипсът е доста­тъчно втвърдил, се навлажнява, пердаши се с гла­дилна гъба и накрая /когато повърхността стане мато­ва/ се заглажда с пердашка.

Машинната гипсова мазилка се отличава с плавно втвърдяване, което осигурява съобразено с практи­ката време за работа. Времето за работа позволява рационално покриване на големи повърхности.
Машинният гипс запазва дълго време пластичност­та си, което дава възможност за прекъсване на ра­ботата до 15 мин.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за полагане на гипсова мазилка! Поискайте оферта при нас.

Наши клиенти: