Подови замазки

Вътрешни подови замазки за дома или офиса положени от фирма Вайб Билд ООД. Работата се извършва по обекти на частни и бизнес клиенти в София и цялата страна.

Подовите замазки които предлагаме са с гаранция за качество, чиито срок се определя от дебелината, типа на замазката и издръжливостта на натоварвания.

Изберете качествени и дългогодишни подови замазки спрямо натоварването на помещението Ви с наша помощ!

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Подови замазки ЦЕНИ

Ефективността и трайността на замазката зависи, както от самия вид на замазката, така и от сезона, екипа, който я прави и от следването технологичните изисквания на взетите материали.

Фирмата ни предлага два вида подови замазки за вътрешна употреба: Саморазливна замазка (средна цена 20 лв./м2) и циментова замазка (18 лв./м2). Цената се определя спрямо вида, дебелината на замазката (ако се интерсувате от замазка с дебелина над 5 см) и устойчивостта на натоварвания.

Можете да разговаряте с наш консултант- инженер безплатно. По този начин ще имате възможност да зададете своите въпроси и да получите експертно мнение.

Възползвайте се от индивидуално изготвена оферта от наша страна!

Циментова замазка

Цени от 18 лв. / м2

Саморазливна замазка

Цени от 20 лв. / м2

Видове подови замазки

Вътрешните подови замазки които предлагаме са два типа – саморазливна и циментова.
Изберете услугата от която се нуждаете и се запознайте в дълбочина с детайлите и начина ни на работа.

Саморазливна замазка

За направа на равна и здрава основа преди полагане на всякакви подови покрития в жилищни помещения, изложбени зали, хотели и др. Преди полагането на декоративни керамични подови настилки като линолеум, мокет, паркет, мрамор и др.

Циментова замазка

Намира употреба при направата на равни подове с вградено отопление, при полагането на подови плочи и бетонни павета. Подходяща е за вътрешно и външно приложение като подложен слой при тераси или балконни пространства.

Кога и как се правят подови замазки?

Има няколко основни причини за полагане на подови замазки.
Тук ще изброим най-важните:

  • Необходимост от вдигане нивото на пода.
  • Когато е нужно задаване на наклон на под.
  • Нужда от разстояние между подово отопление и подова настилка.
  • За изравняване на две стаи или други помещения.
  • Търсене на начин за хидроизолиране на мокро помещение.

Циментовата замазка за под е доста стандартен и често срещан избор при довършителната и ремонтна дейност. Този тип замазка е доста предвидима, със сравнително кратък период за съхнене. Много наподобява бетон като консистенция.

Циментовите замазки са идеални за задаване на наклон на мокри помещения като обществени бани, или професионални кухни.

Саморазливната замазка е на калциева-сулфатна основа – използва се дълбочинен грунд за обработване на основата преди разливане. Нужна е смесителна машини за постигане на правилната консистенция, машината трябва да е с достатъчна дебитност за цялостно разливане на замазката.

Замазката се шлайфа след достигане на якост, готова за пълно натоварване след 5 дни, за най-оптимални якостни показатели, са нужни 28 дни. Нужно е обкантване на помещението с монофазерни плоскости, които се изрязват след втвърдяването на замазката.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за полагане на подова замазка! Поискайте оферта още днес.

Отзиви от клиенти

Невероятно представяне на екипа на VIBE-BUILD! Обясняват всичко, отговориха на много мои въпроси и ми разясниха поетапно какво да очаквам. Положиха саморазливна замазка на 2 апартамента със спазени срокове по договор. Препоръки от мен и всичко най-хубаво!

вътрешни-замазки-ревю-емил-01
4.8/5

Емил Атанасов

Студентски град, гр. София