Мраморна мазилка

Полагане на мраморна мазилка от фирма Вайб Билд ООД. Работим по обекти на частни и бизнес клиенти в София и цялата страна.

Мраморната мазилка е предназначена за интериорна употреба. Покритието свети поради полупрозрачността и свойствата на мраморния прах.

Страхотен начин да придадете характер на Вашата всекидневна, спалня, баня, коридор или офис помещение.

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Мраморна мазилка ЦЕНА

Полагането на мраморна мазилка при нас започва от 17 лв./ м2. Разбира се, според Вашите предпочитания, предлагаме различни марки на мазилката за получаване на желаната крайна визия.

Можете да се свържете с нас, ако искате да говорите директно със специалист или да поискате оферта за своя офис или жилище през сайта ни. 

Изпращаме до най-кратки срокове изготвена оферта за полагане на мазилката, включваща крайна цена. Очакваме запитванията Ви.

Мраморна мазилка - нанасяне

Мраморната мазилка се нанася върху всяка гладка и чиста повърхност: шпакловка, бетон, гипс, дърво и др. Всички замърсявания, масла,прах стари и нездрави предишни покрития трябва да се отстранят. Преди нанасяне на мазилката задължително грундираме повърхността на стената.

За да се получи красиво, еднородно покритие без следи от снадки, е важно нанасянето да е без прекъсване докато се покрие цялата стена. При по-големи площи е нужно нанасянето да се извърши от повече от 1 човек, за да се направи наведнъж и да се избегне получаването на следи от застъпване.

Целта на последния слой е да се получи гладка и лъскава повърхност. Лъскавостта означава, че порьозността на материала е сведена до минимум.

След 24 часа от направата на Вашата мраморна мазилка е хубаво да я защитим като нанесем поне един слой от натурален пчелен восък, който ще защити мазилката от вода и замърсяване и ще й придаде още по-голям блясък.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за полагане на мраморна мазилка! Поискайте оферта при нас.

Наши клиенти: