Драскана мазилка

Драскана мазилка – нанасяне от фирма Вайб Билд ООД за домакинства и фирмени сгради от цялата страна.

При тази мазилка камъните са с еднаква големина и при изпердашването (заглаждане с кръгови движения) се получава равномерна грапава /зърнеста/ структура, без бразди и канали.

Декоративното покритие е устойчиво на стареене, атмосферни влияния, промишлени газове, гъбички, плесени и бактерии

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Драскана мазилка ЦЕНА

Нанасянето на драскана мазилка при нас започва от 15 лв./ м2 за труд. Цената на вида мазилка зависи от желаната марка. Спрямо типа на помещението можем да дадем отлични съвети за избор на марка. Изборът на цвета идва след уточняване на марката, с която ще се работи – по каталог.

Нашият строителен екип от инженери са готови да помогнат и да отговорят на въпросите Ви по телефона или през уеб сайта ни. Имате възможност да пуснете заявка за индивидуална оферта директно през формата за контакт. Така, по най-бързия начин ще можем да Ви изготвим оферта с крайна цена спрямо големината (м2) на помещенията и избраната от Вас марка мазилка.

Ангро Пластер AP 99, драскана, 25кг. бяла 2.5мм

Ангро Пластер AP 99

Драскана, 25кг. Бяла - 2.5мм

Ангро Портланд Пластер AP 98

Драскана, 25 кг - 2 мм. Цветна - 6220

Ангро Портланд Пластер AP 98, драскана, 25кг. цветна - 6762

Ангро Портланд Пластер AP 98

Драскана, 25 кг - 2 мм. Цветна - 6762

За повече информация разгледайте бизнес каталога за драскани мазилки на АНГРО.

Кога да изберем драскана мазилка?

Драсканата мазилка е устойчива на климатични въздействия, водоотблъскваща, дава възможност на стената да диша, екологична и немиришеща, с драскана структура.

Времето, през което мазилката трябва да се нанесе, е в интервала 10-20 минути. След това материалът започва да „стяга” и повърхността става все по-малко подходяща за такава обработка. Това налага площта за измазване да се раздели на участъци, които може да се обработят в границите на предписаното от производителя време.

Работата трябва да се извършва в такава последователност, че да се спазва принципът „мокро върху мокро”, т.е. новият пласт да се нанася върху по-предния, докато той е още влажен. Идеалният вариант е дадена стена да се измаже и повърхността й да се структурира в предписания интервал, докато сместа е още прясна.

Дебелината на слоя мазилка на практика се определя от големината на зърната в нея. Колкото те са по-едри, толкова слоят става по-дебел, а повърхността придобива по-релефна и грапава структура.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за полагане на драскана мазилка! Поискайте оферта при нас.

Какво казват наши клиенти?

Отдавна се заглеждах по този вид мазилка но все си мислех, че ще струват много и не си заслужават. Но след разговор с екипа на Вайб, разбрах за всички плюсове и предимства на този вид мазилка за моя дом. Вече 2 стаи в къщата са направени по този начин и се радвам за което. Късмет Ви желая!

драскана-мазилка-ревю-мирослава-енчева-вайб-билд-оод
4.8/5

Мирослава Енчева

ж.к. Иван Вазов, гр. Ботевград