Външни замазки

Външни замазки от фирма Вайб Билд ООД, София. Работим по обекти на частни и бизнес клиенти в цялата страна над 15 години.

С поставяне на качествена външна замазка, ние подготвяме пространството за полагане на всякакви видове подови настилки (гранитогресни плочки, естествен камък, гъвкави настилки като гума и др.).

Правим високо издържливи замазки на вътрешноблокови и външни дворове, паркове и градини на разумни цени спрямо качеството.

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Външни замазки ЦЕНИ

Всеки обект е различен. За нас е важно да знаем квадратурата на мястото, товароносимостта (за какво ще се използва) и Вашите лични предпочитания. Съобразявайки се с тези фактори, издаваме подробна индивидуална оферта за конкретния обект.

Можете да разговаряте с наш консултант- инженер безплатно. По този начин ще имате възможност да зададете своите въпроси и да получите експертно мнение.

Не се колебайте, вземете своята персонална оферта!

Етапи и средни цени при полагане на външни замазки

Тук можете да видите средните цени за труд при отделните етапи от полагането на външна замазка.

Почистване на прах и кал

Цени от 4 лв. / м2

Подготвяне на силен циментов разтвор

Цени от 15 лв. / м2

Полагане на разтвор от пясък и цимент

Цени от 13 лв. / м2

Полагане на финален шприц

Цени от 10 лв. / м2

Как да изберем външна замазка?

Производителят е отговорен за качеството на продуктите с репутацията си. Ако искате да сте сигурни в правилните пропорции и адекватността на посочения дебит, тогава е по-добре да купувате смеси от надеждни производители. Сред най-големите отбелязваме следното:

  • Кнауф – Немска компания, която освен всичко друго произвежда сухи строителни смеси. За подова замазка има циментова и универсална гипсо-циментова саморазливна замазка. Циментовият състав струва около 30 лв. за  25 кг;
  • Ceresit произвежда широка гама циментови и гипсови композиции. Универсалният състав на CN 175 ще струва около 90 лв.за 25 кг и DА саморазливна смес за създаване на замазка със слоеве от 1 до 10 мм – 28 лв. за 25 кг;

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за поставяне на външна замазка! Поискайте оферта още днес.

Какво казват наши клиенти?

За мен беше интересно да наблюдавам процеса на работа на екипа. Майсторите работиха методично и чисто и крайната замазка се получи идеално – Благодаря Ви!

замазки-цени-женя-ревю-01
4.8/5

Венелина Панева

кв. Манастирски ливади, гр. София