Акрилни бои за стени

Акрилни бои за стени от строителна фирма Вайб Билд ООД, София – боядисване за цялата страна.

Акрилните бои (както латекса) оставят декоративно и защитно покритие, устойчиво на влага и механични повреди върху боядисаната повърхност, например стена или таван.

Страхотен избор за боя за хол, спалня, коридори и трапезария.

груб-строеж-елемент-01

Продукти с които работим:

Акрилни бои за стени -Mapei Elastocolor Waterproof - Водонепроницаема акрилна боя 20кг

Mapei Elastocolor Waterproof - Водонепроницаема

Водонепроницаема акрилна боя за повърхности, които са в постоянен контакт с вода - 20 кг.

Mapei Colorite Performance - Акрилна боя за стоманобетон

Mapei Colorite Performance - Акрилна боя за стоманобетон

Боя на основата на акрилна смола във водна дисперсия за защита и декорация на повърхности във вътрешни помещения и на открито - 20 кг.

Mapei Quarzolite Paint - Акрилна боя - бои

Mapei Quarzolite Paint - Акрилна боя

Боя на основата на акрилна смола във водна дисперсия и много фин кварц за защита и декорация на повърхности във вътрешни помещения и на открито. 20 кг.

За повече информация разгледайте бизнес каталога на АНГРО.

Ценообразуване

Боядисване с акрилни бои ЦЕНА

Боядисването с акрилни бои при нас започва от 15 лв./ м2. Цената на боята зависи и от желаната марка. Спрямо типа на помещението можем да дадем отлични съвети за избор на марка акрилна боя. 

Нашият строителен и бояджийски екип са готови да помогнат и да отговорят на въпросите Ви, ако имате такива. Можете да пуснете заявка за индивидуална оферта директно през сайта ни. Така, по най-бързия начин ще можем да Ви изготвим оферта с крайна цена спрямо големината (м2) на стените и избраната от Вас марка акрилна боя.  Очакваме запитванията Ви.

Акрилни бои за стени или латекс?

Латексната боя , поради по-високото съдържание на смоли, реагира много по-добре на търкане и случайни драскотини, отколкото акрилната боя. Освен това, латекса е много по-водоустойчив от акрилните бои за стени и тавани. Така че може да се използва във влажни или често почиствани помещения. Както акрилните, така и латексните бои се нанасят лесно, което означава, че се разпространяват добре и не капят. Те създават гладки покрития, които запазват първоначалния си цвят за дълго време.

Акрилните бои за стени са създадени от водна дисперсия, акрилна смола и различни спомагателни вещества. Те се използват широко в строителството поради добрите си свойства:

  • Бързо изсъхват;
  • Нямат миризма;
  • Средна устойчивост на влага;
  • Нетоксични са;
  • Позволяват създаване на различни нюанси;

Предимствата на акрилните бои за стени ги правят масово използвани за домакинства, офиси и промишлени сгради.

Пожарна безопасност. В състава на материалите няма вещества, които са склонни към бързо запалване. Освен това в продажба се предлагат специални акрилни бои с добавяне на негорими компоненти, които спират горенето.

Бързо изсушаване. След нанасянето някои бои буквално изсъхват пред очите ни, така че няма да се налага да чакате дълго преди да използвате покритието. Независимо от това, при сушене е необходимо стриктно да се спазват препоръките на производителя, тъй като от голям брой слоеве времето за сушене се увеличава.

Разнообразие от нюанси. В продажба има много цветове на тониращи пасти и сухи пигменти, лесно е да изберете материала за всеки интериор. Използвайки акрилни бои, можете да създавате различни рисунки, декор елементи и орнаменти.

Еластичност и криеща сила. Боята се разпределя перфектно по повърхността, покрива я с плътен слой, докато не се напука, не се руши след изсъхване.

Сила и издръжливост. Акрилните съединения не се износват, тъй като върху повърхността им се образува силен защитен филм. Много от тях позволяват измиване и почистване, което улеснява грижите. Най-висококачествените покрития издържат до 10-12 години.

Оптимален микроклимат. Филмът от материал остава паропропусклив, следователно не нарушава микроклимата на помещението. Прах, мръсотия не се натрупва върху боята, тъй като порите й имат минимален размер.

Универсалност. Боите са подходящи за напълно различни ситуации, за външни и вътрешни работи, могат да се комбинират с други покрития.

В допълнение, акрилът е отличен за повечето добре познати строителни и довършителни материали.

Устойчивост на замръзване. Акрилът може лесно да понася ниски температури, така че е подходящ за употреба на открито или в неотопляеми помещения. Боята не се напуква от замръзване в продължение на много години.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за боядисване с акрилни бои при нас! Поискайте оферта още днес.

Наши клиенти: