Сухо строителство

Сухо строителство от фирма Вайб Билд ООД, София работа по обекти в цялата страна.

Сухото строителство е специализиран метод, при който се използват предварително промишлено произведени системи.

В основата му стои стремежът за максимално използване на иновациите за пестене на ресурси и особено на вода, както и намаляване на въздействието на строителството върху околната среда.

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Сухо строителство ЦЕНИ

Предлагаме четири вида услуги от категория сухо строителство на най-изгодни цени спрямо качеството (материали и труд). След като изясним квадратурата и типа услуга, от която имате нужда, ще Ви изготвим индивидуална оферта и ще можем да Ви дадем точна цена за целия обект.

Можете да разговаряте с наш консултант-инженер безплатноТой ще Ви помогне при взимането на решения, ако се колебаете и имате въпроси.

Вземете своята персонална оферта!

Услуги от категория сухо строителство:

Сухото строителство при нас е разделено на 4 отделни услуги:
Окачени тавани, предстенни обшивки, преградни стени и куфар от гипсокартон.
Изберете услугата, от която се нуждаете и разгледайте особеностите на конкретния вид сухо строителство, което Ви интересува.

Окачени тавани

Звукоизолация, топлоизолация, акустика и пожароустойчивост, а върху готовата повърхност може веднага да се боядисва, да се лепят тапети и фаянс, да се нанесат декоративни мазилки, венециански шпакловки или бои с ефекти.

Предстенни обшивки

С помощта на предстенни обшивки могат да се изпълнят стенни облицовки, с което да се подобрят в естетическо отношение съществуващите вече стени и прегради, и едновременно с това да се подобрят акустичните им качества.

Преградни стени

Преградната стена е просто решение, ако пространството на стаята не отговаря напълно на нашите очаквания. Монтажът на преградни стени е популярен и в баните. Такава стена може да отдели пространството за къпане - душ или вана - от останалата част на банята.

Куфар от гипсорактон

Затварянето на тръби с куфари от гипсокартон се прави за затваряне на тръби на парно в жилищните помещения и ВиК в бани и тоалетни. Куфарите биват двустранни и тристранни така наречените "Г" и "П" образни. Масово използвано решение за дома или офиса, както и в промишлеността.

Какво е сухо строителство?

Сухото строителство представлява рамки и различен тип панели, произведени предварително и монтирани на място. В тях мокрите процеси от строителството са изключени. Използват се както естествени, така и модерни, високотехнологични материали – метали, дърво и дървесни плоскости, стъкло, гипс, други природни суровини, различни видове пластмаси, влакна.

Сухата стена е материал за декорация от гипсокартон отвътре, покрит от двете страни с картон. Понякога се нарича суха мазилка, което обяснява името на сухия тип конструкция.

Какво е суха конструкция?

Обикновено сухото строителство включва изграждането на рамкови сгради от леки компоненти, както и елиминирането на скъпата работа по отношение на мазилката на повърхностите.

Всичко това не само намалява разходите за материали и тяхното транспортиране, но и намалява времето за завършване на работата.
Построените по този начин къщи не е задължително да имат ниски показатели за топло и звукоизолация, защото много зависи от качеството на използваните материали и грамотността на строителните работи.

Различни нови видове строителни материали като циментови плочи, фиброциментови плочи и аквапанел също са много популярни днес по време на сухо строителство. Тяхната инсталация е бърза и без използването на „мокри елементи“. Това значително опростява изграждането или декорацията на стени, както и на подове и тавани в къщата.

На първия етап на „сухото“ изграждане се създава надеждна рамка от профили, фиксирани помежду си от крепежни елементи. Получената структура е обшита с листове от избрания материал, което ви позволява бързо да създавате стени.

При декориране на помещенията по „сух“ начин, вместо конвенционални мазилки, се използват листове от гипсокартон и горните видове плочи за строителство. Те са просто залепени на повърхността, което не изисква много време и усилия.

Често с помощта на сухото строителство се издигат вътрешни стени и прегради.

Характеристиките на материала не придават на създадените конструкции по-голяма здравина, но това не намалява популярността на сухото строителство.
Такава работа е доста проста, не изисква големи разходи и специални умения. В допълнение, листове от гипсокартон, подсилени с армировка, се предлагат за продажба, характеризиращи се с висока якост.

Днес сухото строителство само набира скорост и много клиенти отказват да използват „тежки“ строителни материали, предпочитайки леките и модерни видове.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за успешно извършване на сухо строителство на Вашия обект при нас! Поискайте оферта още днес.

Наши клиенти: