Кърти чисти извозва

Кърти чисти извозва услуга на строителна фирма
Вайб Билд ООД, София.

Kaтo cпeциaлисти в тaзи oблacт ниe пpeдлaгaмe нa ĸлиeнтитe cи пълeн нaбop ycлyги oт циĸълa (ĸъpти, чиcти, извoзвa) в Coфия и страната. Eĸипът ни paбoти c пpoфecиoнaлнa ĸъpтaчнa тexниĸa и мoжe дa ce cпpaви c вcяĸa зaдaчa и пpeдизвиĸaтeлcтвo пpи ĸъpтeнe.

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Кърти чисти извозва ЦЕНА

Средната цена за къртене при нас е 35 лв./ м2. 
Средната цена за чистене на апартаменти е 95 лв. 
Средната цена за извозване до сметище с микробус до 3 тона е 85 лв. на курс.

Готови сме да помогнем и да отговорим на въпросите Ви. Имате възможност да пуснете заявка за индивидуална оферта директно през сайта ни. Така, по най-бързия начин ще можем да Ви изготвим оферта с крайна цена. Очакваме запитванията Ви.

Кърти чисти извозва за цялата страна

Ние от Вайб Билд ООД имаме дългогодишен опит в сферата на кърти чисти извозва на всякакви строителни материали и различни видове отпадъци в София и цялата страна.

Трябват Ви професионално бързо и изгодно извършени услуги свързани с къртене, чистене и извозване на строителни отпадъци от стара или нова сграда, подготовка за частичен или основен ремонт вкъщи, на вилата, в административна или производствена база, в столицата или в покрайнините – ние сме на Ваше разположение. Работим бързо, качествено и на преференциални цени

Кърти

Опитът, който сме натрупали за всичките тези години ни дава възможноста да ви предоставим изключително качествено изпълнение и Топ цени за: къртене на бетон, къртене на стени, къртене на баня, къртене на плочки, къртене на подпрозорец, къртене на кухня, къртене на комин.

При къртенето на бетон се прилагат много и различни техники, в зависимост каква бетонова повърхност ще къртите. Има огромна разлика в това да къртите бетонна стена или бетонна плоча.

Къртенето е много шумна и мръсна задача, това е работа, за която задължително трябва да наемете професионалисти от сферата на кърти чисти извозва.

Чисти

Почистването на строителни отпадъци след ремонт или къртене е услуга, която  извършваме след всяко къртене. Целта на чистенето е да издадем обекта перфектно изчистен и единственото, което остава за Вас са невероятните резултати. Всичко, което трябва да направите е просто да се доверите на нашите професионални чистачи.

Предлагаме разнообразни услуги за почистване след къртене или ремонт, но резултатите винаги са еднакви – чисто до блясък! Премахваме изкъртения бетон, останал от къртачните дейности или ремонти, чистим прах и мърсотия. Чистим ръчно или с машини, пристигаме бързо, чистим бързо, а цените са без конкуренция. 

Извозва

Независимо дали става въпрос за строителни отпадъци, стари мебели и електроуреди или други нежелани боклуци, ние ще ги извозим до лицензирано сметище още на същия ден.

Извозването на строителни отпадъци е трудна задача и поради тази причина, толкова много хора се обръщат към специализирана фирма. 

Нашата услуга предоставя на собствениците на жилища, изхвърляне на тонове строителни отпадъци наведнъж. 

Няма значение колко боклук трябва да бъде изнесен – разполагаме с необходимия транспорт и квалифициран персонал, който е от дълги години в този бранш.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за кърти чисти извозва при нас! Поискайте оферта още днес.

Наши клиенти: