Вътрешни замазки

Вътрешни замазки от фирма Вайб Билд ООД, София. Работим по обекти на частни и бизнес клиенти в цялата страна повече от 15 години.

Вътрешните замазки са един тип – подови. Детайлите на приготвянето на замазката, са комплексни и продължителни. Преди всичко са свързани с придобиването на опит и особени познания.

Правим високо издържливи замазки на жилища и промишлени сгради. 

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Вътрешни замазки ЦЕНИ

Цената за вътрешна подова замазка е различна според вида. Фирмата ни предлага два вида замазки: Саморазливна замазка (средна цена 20 лв./м2) и циментова замазка (18 лв./м2). Цената може да бъде различна спрямо дебелината на замазката (ако се интерсувате от замазка с дебелина над 5 см), марка на материали и устойчивост на натоварвания.

Можете да разговаряте с наш консултант-инженер безплатно. По този начин ще имате възможност да зададете своите въпроси и да получите експертно мнение.

Не се колебайте, вземете своята персонална оферта!

Циментова замазка

Цени от 18 лв. / м2

Саморазливна замазка

Цени от 20 лв. / м2

Какво трябва да знаем за подовите замазки?

Замазките са неразделна част от строителните процеси. Освен задаването на необходимите нива на подовите повърхности, те са уместни и за скриване на всякакъв тип комуникации, които са нужни за едно помещение.

По свое му плаващата замазка е страхотно решение за изолиране от ударен шум при всички видове подове. Този пласт от системата е заложен, за да се подсигури устойчив по плътност слой, който намалява значително звуковите вълни и вибрационните потоци, които се образуват в резултат на ежедневни процеси, като ходене, говорене или други източници на шум. 

Подовата замазката е годна за полагане върху всякакви видове основи от бетон както и цименто-пясъчни.

Готовата смес се нанася по два начина – един слой машинно или на ръка отгоре на основата. Изравняването на подовата замазка се прави с метален мастар и се взима предвид дебелината на нанесения слой, за което е необходимо предварителната направа на „пилета“ и „майки“, които служат за водачи на мастара.

Колко ще бъде здрава и трайна замазката зависи от това в каква пропорция вода/цимент е приготвен разтворът. При голямо съотношение вода/цимент, което е над препоръките от специалисти (добавянето на повече от нужното количество вода, се прави с цел по-лесното нанасяне на разтвора върху повърхността), якостта на замазката става по-малка. Тя не е толкова здрава при натиск и опън и времето за съхнене  става повече. Полученото голямо свиване на замазката води до възникване на напор, който води и до пораждане на пукнатини.

Вътрешни подови замазки

Вътрешните замазки (подови), които предлагаме са разделени на две – саморазливна и циментова.
Изберете услугата, от която се нуждаете и се запознайте в дълбочина с детайлите и начина ни на работа.

Саморазливна замазка

За направа на равни и здрави замазки преди полагане на всякакви подови покрития в жилищни помещения, изложбени зали, хотели и др. Преди полагането на декоративни керамични подови настилки като линолеум, мокет, паркет, мрамор и др.

Циментова замазка

Намира употреба при направата на равни подове с вградено отопление, при полагането на подови плочи и бетонни павета. Подходяща е за вътрешно и външно приложение като подложен слой при тераси или балконни пространства.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за полагане на вътрешна замазка! Поискайте оферта още днес.

Какво казват наши клиенти?

Невероятно представяне на екипа на VIBE-BUILD! Обясняват всичко, отговориха на много мои въпроси и ми разясниха поетапно какво да очаквам. Положиха саморазливна замазка на 2 апартамента със спазени срокове по договор. Препоръки от мен и всичко най-хубаво!

вътрешни-замазки-ревю-емил-01
4.8/5

Емил Атанасов

Студентски град, гр. София