За нас

Доказала се в сферата си строителна фирма с традиции и дългогодишен опит. Екип от квалифицирани инженери и строители.

Строителна фирма Вайб Билд ООД

Строителни услуги подобряващи качеството на живот

Опитът ни е направил по-силни и разумни през изминалите години. Вайб Билд ООД подобрява качеството на живот в жилищни сгради, но също така с наша помощ са изградени множество благоприятни условия в бизнеса и промишлеността. Хората се допитват до нас, защото разчитат на опита и знанията ни що се отнася до взимане на най-добрите крайни решения за строителство и ремонтни дейности.

Нашите строителни услуги са достъпни до всеки, който има нужда от тях в територията на Република България.

Нашите предимства

Ето с какви качества превъзхождаме останалите строителни фирми. Изградили сме репутация на опитна и серозна фирма, благодарение на години усърден труд.

Гъвкав график

Съобразяваме се с ангажиментите на своите клиенти доколкото е възможно. Проявяваме разбиране и подхождаме коректно спрямо уговорените часове.

Достъпни цени

Работим на конкурентни за сферата на строителството цени. Разбираме, че през последните години инфлацията остави своите следи и влизаме в положение.

Специални намаления

Запазваме правото си да променяме крайната цена и да добавяме отстъпки, където преценим за редно. Често при по-големи обекти.

ВАЙБ БИЛД ООД

Инженерен екип

Тук имате възможност да се запознаете с основателите и главни инженери на строителна фирма Вайб Билд.

ИЛИЯ СПИРИЕВ

ИНЖЕНЕР, КОНСТРУКТОР

ВИКТОР ТОШЕВ

ИНЖЕНЕР, КОНСТРУКТОР

БОРИСЛАВ ИВАНОВ

ИНЖЕНЕР, КОНСТРУКТОР

Нашата мисия

Държим на екипната работа и се стремим към качествено и бързо постигане на общите цели. Трудът, който полагаме и завършените обекти не са само бизнес. Успехите не ни удовлетворяват на 100%.

За нас е важно да продължаваме да виждаме удоволствието от крайния резултат в очите на клиентите, които са ни доверили своя важен ремонт.

Нямате проект?

Насреща сме да Ви помогнем с проектирането на Вашите строителни цели. Екипа ни от сертифицирани инженери ще се отнесе отговорно и професионално към проекта Ви. Свържете се с нас!

Наши клиенти