Бои

Богат избор от бои само със строителна фирма
Вайб Билд ООД.

Предлагаме разнообразие от цветови палитри от акрилни бои и миещ се латекс.

Открийте цветовете, които подхождат най-добре на обзавеждането, цвета на мебелите, килимите и цветовете на завесите и пода.

груб-строеж-елемент-01

Продукти с които работим:

Ангро Булмакс латекс

Ангро Булмакс латекс

15 кг. - За вътрешно боядисване в сухи помещения и може да се прилага върху гипсокартон, бетон, стар латекс, гипсови и варови шпакловки, релефни и хартиени тапети.

Бои - Ангро латекс Брилекс

Ангро латекс Брилекс - дишащ

висококачествена дишаща боя за вътрешно приложение - стени и тавани. Опаковка: 15 кг.

Mapei Quarzolite Paint - Акрилна боя - бои

Mapei Quarzolite Paint - Акрилна боя

Боя на основата на акрилна смола във водна дисперсия и много фин кварц за защита и декорация на повърхности във вътрешни помещения и на открито. 20 кг.

За повече информация разгледайте бизнес каталога на АНГРО.

Ценообразуване

Бои на изгодни ЦЕНИ

Предлагаме бои в две направления – латекс или акрилни бои за стени на най-изгодни цени спрямо качеството (материали и труд). След като изясним квадратурата и вида на боята от която имате нужда, ще Ви изготвим индивидуална оферта и ще можем да Ви дадем точна цена за целия обект.

Можете да разговаряте с наш консултант- инженер безплатноТой ще Ви помогне при избора на боя, ако се колебаете и имате въпроси.

Вземете своята персонална оферта!

Видове бои за стени

Разделили сме предлаганите от нас бои на: латекс и акрилни бои за стени.
Изберете услугата от която се нуждаете и разгледайте особеностите на конкретния вид боя за стени, която Ви интересува.

Латекс

Латексовите бои са с най-широко приложение. Всички видове са предназначени за използване по-скоро в затворени, сухи помещения, които не са изложени на много ниски температури, за да се избегне развалянето на свойствата на боята.

Акрилни бои за стени

Акрилните бои са най-разпространени и най-скъпи в сравнение с останалите – те представляват 70% от произвежданите в Европа бои, и са подходящи за боядисване на външни и на вътрешни помещения. Дълготрайни са, изсъхват бързо, и се нанасят лесно.

Акрил или латекс?

При избора на боя за стени или тавани, от голяма важност е за какво се използва помещението, което ще ремонтирате. Боите за интериор се делят основно на две групи в зависимост от разредителя им – латексови и алкидни. Латексовите покрития изглеждат нови по-дълго и по-лесни за нанасяне, но са доста термопластични, което ги прави по-удачни за обикновени помещения за обитаване или складиране на вещи, докато блажните (алкидни) са по-издръжливи на температурни промени и се цапат по-трудно, което ги прави добри за кухненски помещения и бани.

Другото разделение на боите на няколко класа е базирано на свързващото им вещество и ги дели на вододисперсионни (това са общо взето латексовите), силикатни, силиконови, и минерални – последните се делят на циментови и варови в зависимост от съдържанието им.

Трудно е да се посочи ясно коя боя да се избере – акрил или латекс .

Може да е полезно да сравните техните свойства. И двата вида бои оставят декоративно и защитно покритие, устойчиво на влага и механични повреди върху боядисаната повърхност, например стена или таван.

Латексната боя , поради по-високото съдържание на смоли, реагира много по-добре на търкане и случайни драскотини, отколкото акрилната боя. Освен това е много по-водоустойчив от типичните акрилни бои за стени и тавани. Така че може да се използва във влажни или често почиствани помещения.

Както акрилните, така и латексните бои се нанасят лесно, което означава, че се разпространяват добре и не капе. Те също така създават гладки покрития, които запазват първоначалния си цвят за дълго време. В случай на латексни бои, благодарение на по-големия брой смоли в състава, вие също имате гаранция, че боядисаното покритие няма да се изпраши, обели или напука с течение на времето.

Също така, си струва да се спомене, че както акрилната боя, така и латексната боя са без мирис, бързосъхнещи и безопасни за околната среда, страдащите от алергии и най-младите.

 

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за боядисване при нас! Поискайте оферта още днес.

Наши клиенти: