Шпакловки

Шпакловки изпълнени от строителна фирма Вайб Билд ООД за цялата страна.

Шпакловката е последното финишно покритие преди боядисване. Тя има за цел да изправи и най-малките кривини по стените. Дебелината на шпакловката не бива да надвишава 10 мм.

Тя е почти винаги наложителна, ако стената трябва да се боядиса или облепи с тапети.

груб-строеж-елемент-01

Продукти с които работим:

Шпакловки-RÖFIX-RENOSTAR®-Универсална-шпакловка

RÖFIX RENOSTAR® Универсална реновираща шпакловка

Минерална реновираща шпакловка, свързващ мост и площна шпакловка върху варови и варо-циментови мазилки. Нанася се на пласт с дебелина от 1 до 10 mm.

шпакловки-RÖFIX-CALCECLIMA®-FINISH-DECOR-шпакловка

RÖFIX CALCECLIMA® FINISH DECOR Пастьозна варова шпакловка

Фабрично приготвена, готова за полагане, пастьозна тънкослойна шпакловка. Универсална, естествено бяла.

шпакловки-RÖFIX-RENOFINISH®-шпакловка

RÖFIX RENOFINISH® Универсална реновираща фина шпакловка

Минерална, реновираща и изравнителна шпакловка с универсално приложение. Възможна е дебелина на полагане от 1 до 2 mm.

За повече информация разгледайте бизнес каталога на RÖFIX.

Ценообразуване

Шпакловки ЦЕНИ

Предлагаме два вида шпакловане на най-изгодни цени спрямо качеството (материали и труд). След като изясним квадратурата и типа мазилка, от която имате нужда, ще Ви изготвим индивидуална оферта и ще можем да Ви дадем точна цена за целия обект.

Можете да разговаряте с наш консултант-инженер безплатноТой ще Ви помогне при избора на шпакловка, ако се колебаете и имате въпроси.

Вземете своята персонална оферта!

Видове шпакловки

Разделили сме предлаганите от нас шпакловки на две услуги – груба и фина шпакловка.
Изберете услугата, от която се нуждаете и разгледайте особеностите на конкретния вид шпакловка, която Ви интересува.

Груба шпакловка

Подходящи за покриване на големи разлики, можете да скриете дупки и щрихи. Шпакловаме стените частично или изцяло, в зависимост от равността им.

Фина шпакловка

Тя се изразява в обработката на повърхност с готови или полуготови фини и пастообразни шпакловъчни смеси.

Как да изберем подходяща шпакловка?

Основната разлика между двете (груба и фина) е едрината на материала. Основната шпакловка обикновено е по-едра като консистенция, с отлична здравина и адхезия.

Предназначени са за изравняване на стени с видими дефекти и разлики до 10-15 мм, могат да се нанасят със слой от 3 мм до 2 см. Подобни състави могат да се използват като самостоятелно изравняващо средство или пък се използват след шпакловка.

За постигане на най-добър резултат нанасянето на стартовата шпакловка е по-добре на няколко слоя. Може да се работи с 2 мистрии – едната по-голяма за нанасяне на сместа по стената, втората – за вземане на сместа от съда.

Финална шпакловка – нанася се върху основната, предназначена е за окончателно облицоване на стените преди декоративния ремонт – боядисване, лепене на тапети.

Тези състави са много фини, затова с тях може да се създаде идеално равна и гладка повърхност. По здравина финалната шпакловка отстъпва на стартовата, може да се нанася със слой от максимум 5 мм, лесно се обработва.

Както и в случая с основния състав, финалният е по-добре на 2 слоя. При последващо боядисване се избира много фина смес за шпакловане – 100 микрона.

Универсални състави за шпакловане – подходящи са и за изравняване, и за финална обработка. Има смисъл да се използват, когато повърхността се отличава с минимални неравности.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за шпакловане при нас! Поискайте оферта още днес.

Наши клиенти: