Мазилка Сахара

Полагане на мазилка Сахара от фирма Вайб Билд ООД. Работим по обекти на частни и бизнес клиенти в София и цялата страна.

Декоративна пясъчна мазилка Сахара може да се използва както в класическа, така и в модерна среда благодарение на многобройните базови и цветови варианти, като задоволява и най-взискателните изисквания и вкусове.

Подходяща е за стени в коридори, холове, спални и с правилната обработка може да се използва в мокри помещения.

груб-строеж-елемент-01

Продукти с които работим:

Ангро Полимерна мазилка сахара, Пластер APM 688

Ангро Полимерна мазилка, Пластер APM 688

25 кг. ГЛАДКОЗЪРНЕСТА 1.5 мм, бяла

Ангро Портланд Пластер PP 100

Суха гладкозърнеста мазилка, 25 кг. 1.5мм

За повече информация разгледайте бизнес каталога на АНГРО.

Ценообразуване

Мазилка Сахара ЦЕНА

Полагането на мазилка Сахара при нас започва от 17 лв./ м2. Разбира се, според Вашите предпочитания, предлагаме различни марки на мазилката за получаване на желаната крайна визия.

Можете да се свържете с нас, ако искате да говорите директно със специалист или да поискате оферта за своя офис или жилище през сайта ни. 

Изпращаме до най-кратки срокове изготвена оферта за полагане на мазилката, включваща крайна цена. Очакваме запитванията Ви.

Мазилка Сахара - нанасяне

Декоративната пясъчна мазилка САХАРА с дребен пясък има следните свойства:

  • Позволява да се мие без проблеми;
  • Екологично чиста;
  • Необходими са 2 часа сушене на допир;
  • Нужни са 12 часа пълно сушене след нанасяне.

Мазилка Сахара осигурява блестящ декоративен вид, благодарение на металните пигменти. Живите и блестящи oргaнични и неорганични пигменти и фината зърнена структура придават приятен ярък вид на повърхността. Благодарение на високата си пропускливост позволява на повърхността да диша. Създаден изцяло на водна основа, продуктът е безвреден за здравето на човека и околната среда.

Най-важното е повърхността на стената да е плоска, чиста и гладка. Което означава, че ще трябва да ошлайфате, ако стената има неравности. 

Нанасяме  1-2 слоя грунд, ако е необходимо. Оставяме да изсъхне. След това нанасяме мазилката като създаваме диагонални или редуващи се ефекти. Оставяме да изсъхне, за да оценим ефекта.
В зависимост от избрания цвят или според личния вкус може да нанесем втори слой.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за полагане на мазилка ‘Сахара’! Поискайте оферта при нас.

Отзиви от клиенти

Много свеж резултат – щом дори и децата я харесаха. Дневната ни промени изцяло облика си с тази мазилка. Красиво се изменя спрямо светлината. През деня изглежда по един начин, а вечер при изкуствено осветление се променя тона. Добра работа на екипа Ви. Поздрави от цялото семейство.

мазилка-сахара-ревю-от-семейство-Василеви-вайб-билд-оод
4.8/5

сем. Василеви

кв. Гео Милев, гр. Стара Загора