Вътрешни мазилки

Направа на вътрешни мазилки от строителна фирма Вайб Билд ООД за цяла България.

Вътрешните мазилки главно са варо-циментови и варо-гипсови. Те са основна част от крайното оформление на стените и покриване на грубата зидария.

Изберете сигурна и опитна фирма, която да изгради Вашата вътрешна мазилка като се допитате до нас!

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Вътрешни мазилки ЦЕНИ

Полагането на вътрешни мазилки при нас започва от 15 лв./ м2 за труд. Разбира се, в крайната оферта включваме и цената на избраната от Вас мазилка. Свържете се с нас, ако искате да говорите директно със специалист или да поискате оферта за своя обект през сайта ни.

Можем да обсъдим детайлите на Вашето жилище и да предложим най-добрите варианти за мазилка спрямо изискванията и предпочитанията ви.

Получавате крайната оферта в най-кратки срокове, а в нея ще имате възможност да видите подробна ценова разбивка спрямо параметрите на обекта. Допитайте се до нас!

BAUMIT Ratio 1000 гипсова машинна мазилка, 30кг

BAUMIT Ratio 1000

Гипсова машинна мазилка, 30кг

BAUMIT Primo 2 хастарна машинна мазилка, силоз

BAUMIT Primo 2

Хастарна машинна мазилка, силоз. - 1000 кг.

BAUMIT MPA 35 варо-циментова машинна мазилка, 40кг

BAUMIT MPA 35

Варо-циментова машинна мазилка, 40кг

За повече информация разгледайте бизнес каталога за вътрешни мазилки на АНГРО.

Видове вътрешни мазилки

Предлагаме полагане на три категории вътрешни мазилки – финишни и мазилки като основа за латекс.
Изберете конкретната категория и разгледайте предлаганите от нас видове мазилки.

Финишни мазилки

При силиконовите мазилки свързващото вещество е главно на основата на емулсии от силиконови смоли и полимерна дисперсия. Отличават се с висока паропропускливост и по-добра хидрофобност, която прави повърхността им силно водоотблъскваща.

Мазилки като основа за латекс

Изработени от калиев хидроксид със синтетични смоли, благодарение на който се дължи естествено високата устойчивост към развитието на водорасли, гъбички и други микроорганизми. В практиката се е наложило, В практиката се е наложило,

Избор на вътрешна мазилка

Изборът на подходяща мазилка може положително да повиши качеството на зидарията, да спести разходи, да сведе до минимум потребностите от труд и да предотврати появата на дефекти по време на строителството.

Според вида на разтвора вътрешната мазилка може да е варова, варо-циментна, гипсова и глинена.

Глинената се използва много рядко днес. Обикновената варова и варо-циментната мазилка се нанася върху добре почистени масивни повърхности на два пласта. Първият пласт е с по-едри добавки.

Гипсовата мазилка се прави също на два пласта. Хастарът може да бъде и гипсо-пясъчен, и варов разтвор. Горният пласт е чист гипс. Когато трябва да се получат много гладки вътрешни повърхности, се прибягва до шпакловка.

Особен вид покривка за вътрешните стени е сухата мазилка. Тя се прилага основно в индустриалното строителство. Представлява тънки плочи от гипс, армиран със стъклен воал. При този вид мазилка се избягват мокрите процеси и многократно се съкращава времето за изпълнение на стената.

Името на мазилката Knauf Rotband вече се е превърнало в домакинство сред строителите и довършителите. Сместа на основата на гипс е предназначена за изравняване на повърхности вътре в сградите. Съставът може да се използва за довършване на стени и тавани на жилищни помещения, както и при подготовката за облицовка на бани и кухни. Отличителна черта Rotband е способността да се нанася върху всяка основа, от бетон до тухла. Благодарение на въвеждането на полимерни пълнители и леки добавки в гипсовата основа беше възможно да се постигне висока адхезия, лесно нанасяне и висока дебелина (до 10 мм) за един проход.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за поставяне на вътрешна мазилка! Поискайте оферта още днес.

Ревюта от клиенти

Екипа на Вайб билд поддържа подредено работно място и работи прецизно до получаване на желания нюанс и резултат. Много коректни и организирани майстори. Опита си казва думата във Вашата работа. Страхотни!!

– Мазилка „Травертин“

вътрешни-мазилки-ревю-магдалена-попова-1
4.7/5

Магдалена Попова

кв. Капана, гр. Пловдив