Варова мазилка

Полагане на варова мазилка от строителен екип на Вайб Билд ООД. Работата се извършва по обекти на частни и бизнес клиенти в София и цялата страна.

Използваме варова мазилка с микропореста структура, която бързо абсорбира и освобождава влагата и предпазва стените от развитието на микроорганизми.

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Варова мазилка ЦЕНА

Базовата ни ценова оферта е около 15-18 лв./м2, в чиято цена са включени и материалите.

Можете да се свържете с нас, ако искате да говорите директно със специалист или да поискате оферта за своя офис или жилище през сайта ни. 

Изпращаме до най-кратки срокове изготвена оферта за полагане на мазилката, включваща крайна цена. Допитайте се до нас!

Kак полагаме варова мазилка?

Започваме с подготовката на основите. От вътрешната страна на стените има два вида повърхности, които се нуждаят от различни продукти.

Ролята на свързващ мост между по-гладките бетонови повърхности и мазилката играе течният грунд, който се нанася равномерно с валяк. След нанасянето му, сцеплението между варовата мазилка и бетона се осъществява чрез химическа реакция, което намалява евентуалното образуване на мехурчета, а кварцовите песъчинки в състава на грунда увеличават контактната повърхност между основата и мазилката.

За да се осъществи максимален контакт, мазилката трябва да се нанесе след като грундът изсъхне (минимум след 24 часа) и максимум до 2 дни след полагането му.

Много съществен момент при измазването на вътрешни стени е монтажът на водещи лайсни – майки.
Прецизният им монтаж улеснява работата при изравняването на слоя варова мазилка.

Често при измазване на стени с дограма е трудно да се нивелират всички майки в една равнина, тъй като имаме прекъсване на стената при прозорците.
За правилното изпълнение в тази област са необходими и специални профили към дограмата, които улесняват обръщането на страниците на отворите.

Следва монтажът и на другите специални ъглови профили. Те се монтират с разтвор към ръбовете на отворите.
Оразмеряват се под прав ъгъл един спрямо друг и се нивелират. 

Следващият етап от нанасянето на бялата варова мазилка е т.н. пердашене. То трябва да се осъществи преди пълното изсъхване на основата.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за полагане на варова мазилка! Поискайте оферта при нас.

Наши клиенти: