Финишни мазилки

Вътрешни финишни мазилки за дома или офиса положени от фирма Вайб Билд ООД. Работата се извършва по обекти на частни и бизнес клиенти в София и цялата страна.

Постигаме индивидуалност на всяко помещение, благодарение на разнообразие от техники за нанасяне. 

Финишните мазилки, които предлагаме са крайно покритие на стените и са в категория декоративни мазилки.

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Финишни мазилки ЦЕНИ

Полагането на финишни мазилки при нас започва от 15 лв./ м2 за труд. Цената на самата мазилка зависи от желаната марка. Спрямо типа на жилището можем да дадем отлични съвети за избор на марка финишна мазилка. Цветовете (гамата) зависят изцяло от предпочитанията на клиента.

Нашият строителен екип от инженери са готови да помогнат и да отговорят на въпросите Ви, ако имате такива. Можете да пуснете заявка за индивидуална оферта директно през сайта ни. Така, по най-бързия начин ще успеем да Ви изготвим оферта с крайна цена спрямо големината (м2) на помещенията и избраната от Вас марка на мазилка. Насреща сме да помогнем.

BAUMIT Classico класическа финишна мазилка, 25кг

BAUMIT Classico

Класическа финишна мазилка, 25кг. Суха мазилка в пердашена структура като крайно покритие.

Вароциментова-мазилка-40кг-Ангро

Ангро Варо-циментова мазилка

40кг. - T-525 е суха смес, подходяща за направата на еднослойна вътрешна варо-циментова мазилка на стени и тавани.

Mapei Mape-Mosaic - Мозаечна мазилка 20кг -1.2мм

Mapei Mape-Mosaic

20 кг -1.2 мм. Мозаечна мазилка на основата на силиконакрилна смола с добавка на цветни кварцови пясъци

За повече информация разгледайте бизнес каталога за финишни мазилки на АНГРО.

Видове финишни мазилки

Финишни мазилки е главна категория, която включва подкатегорията „Декоративни мазилки„.
По-долу ще изброим видовете декоративни мазилки, които предлагаме за полагане. Изберете конкретната мазилка, от която се интересувате и разберете всичко за нея – цени за труд, поддръжка, влагоустойчивост и др.

Мазилка „Травертин“

Декоративна мазилка на минерална основа с висока паропропускливост и въздухонепроницаемост, която придава вид на травертин по вътрешни стени. Структурата на мазилката дава възможност за постигане на различни декоративни ефекти в зависимост от желанието на клиента.

Венецианаска мазилка

Намира употреба при направата на равни подове с вградено отопление, при полагането на подови плочи и бетонни павета. Подходяща е за вътрешно и външно приложение като подложен слой при тераси или балконни пространства.

Пясъчна мазилка

За направа на равна и здрава основа преди полагане на всякакви подови покрития в жилищни помещения, изложбени зали, хотели и др. Преди полагането на декоративни керамични подови настилки като линолеум, мокет, паркет, мрамор и др.

Мраморна мазилка

Намира употреба при направата на равни подове с вградено отопление, при полагането на подови плочи и бетонни павета. Подходяща е за вътрешно и външно приложение като подложен слой при тераси или балконни пространства.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за полагане на финишна мазилка! Поискайте оферта още днес.

Отзиви от клиенти

Благодаря за бързо свършената работа по мазилката въпреки кратките срокове които имахме. Стана супер красиво и уникално, даже по-красиво от колкото очаквахме. Препоръчвам.

4.8/5

Г. Атанасов

Студентски град, София