Мазилка Травертин

Полагане на мазилка Травертин с фирма Вайб Билд ООД. Работата се извършва по обекти на частни и бизнес клиенти в София и цялата страна.

Класическа италианска, декоративна мазилка със средно гланцов до матов завършек. Характеризира се с висока якост и твърдост. Позволява на стените да „дишат”. Материалът е устойчив на плесен дори при влажни среди. Възможност за различни техники на работа.

груб-строеж-елемент-01

Продукти с които работим:

BAUMIT Classico класическа финишна мазилка, 25кг

BAUMIT Classico

Класическа финишна мазилка, 25кг. Суха мазилка в пердашена структура като крайно покритие.

Вароциментова-мазилка-40кг-Ангро

Ангро Варо-циментова мазилка

40кг. - T-525 е суха смес, подходяща за направата на еднослойна вътрешна варо-циментова мазилка на стени и тавани.

Mapei Mape-Mosaic - Мозаечна мазилка 20кг -1.2мм

Mapei Mape-Mosaic

20 кг -1.2 мм. Мозаечна мазилка на основата на силиконакрилна смола с добавка на цветни кварцови пясъци

За повече информация разгледайте бизнес каталога на АНГРО.

Ценообразуване

Мазилка 'Травертин' ЦЕНА

Полагането на Мазилка ‘Травертин’ при нас започва от 14 лв./ м2. Разбира се, според Вашите предпочитания, предлагаме различни марки на мазилката за получаване на желаната крайна визия.

Можете да се свържете с нас, ако искате да говорите директно със специалист или да поискате оферта за своя офис или жилище през сайта ни. 

Изпращаме до най-кратки срокове изготвена оферта за полагане на мазилката, включваща крайна цена. Допитайте се до нас!

Характеристика и приложение на мазилка 'Травертин'

Този вид мазилка дава възможност да се пресъздават не само текстурата на камъка, но и повърхности на основата на полиран бетон. Материалът също притежава и висока пластичност и на практика позволява реализацията на всякакви идеи на автора. 

Основните 2 компонента са суровини с естествен ефект: вар и пчелен восък. Мазилката може да има различни лица и презентации като дизайн, които да зависят от вкуса на клиента и опита на майстора. Богатата същност на мазилка Травертин позволява получаването на невероятни ефекти. Поради тези причини мазилката може да се използва не само в класически и неокласически среди, но и в проекти с модерен и етно стил.

Приложенията на Травертин са твърде разнообразни. Камини, арки, колони, стени в мокри помещения и бани- всичко това е възможно. Техниката на нанасяне включва първо (и много важно) правилна подготовка на повърхността. Необходимо е премахване (при наличие) на прах, мазнини, стари покрития, както и да се третират напукани области или такива с движение тях. След грунд се полага първи слой, който играе роля за основа и втори- който дава крайния ефект на покритието.

Полирането се извършва при започване на съхненето, но не по-късно от 10мин след полагане на втория слой. След изсъхване се полага защитна вакса, която предпазва повърхността и я прави устойчива на алкали и светлина.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за полагане на мазилка Травертин! Поискайте оферта при нас.

Какво казват наши клиенти?

Супер! Много готино и свежо се получи като краен ефект в стаята. Използвахме бяла основа с добавен цвят (сиво-синьо) върху редуващи се зони с различен релеф. Пет звезди от мен за Вайб Билд!

4.8/5

Крисия Стефанова

Вила "Rose View", с. Вакарел