Мазилки като основа за латекс

Мазилки (вътрешни) като основа за латекс за дома или офиса положени от фирма Вайб Билд ООД. Работата се извършва по обекти на частни и бизнес клиенти в София и цялата страна.

Постигаме индивидуалност на всяко помещение, благодарение на разнообразие от техники за нанасяне. 

Основите за латекс, които предлагаме са разнообразни и различни по своята структура и начин на нанасяне. 

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Мазилки като основа за латекс
ЦЕНИ

RÖFIX 866

RÖFIX 866

Варо-циментова лека хастарна мазилка

RÖFIX 620

RÖFIX 620

Циментова хастарна мазилка – цокълна мазилка

RÖFIX 530

RÖFIX 530

Хастарна мазилка за вътрешни стени и тавани за всички нормални основи за мазилка.

Цената за полагане на мазилки като основа за латекс започва от 15 лв./ м2. Цената на самата мазилка зависи от вида (варова, варо-циментова или гипсова) и желаната марка на материала. Спрямо разположението на жилището можем да дадем отлични съвети за избор на марка декоративна мазилка. Цветовете (гамата) са обвързани изцяло с предпочитанията на клиента.

Нашият строителен екип от инженери са готови да помогнат и да отговорят на въпросите Ви, ако имате такива. Можете да пуснете заявка за индивидуална оферта директно през сайта ни. Така, по най-бързия начин ще успеем да Ви изготвим оферта с крайна цена спрямо големината (м2) на стените и избраната от Вас марка на мазилка. Насреща сме да съдействаме.

Варова мазилка

Цени от 16 лв. / м2

Варо-циментова мазилка

Цени от 17 лв. / м2

Гипсова мазилка

Цени от 15 лв. / м2

Видове мазилки като основа за латекс

Предлагаме 3 вида мазилки като основа за латекс. 
Изберете тази, от която се нуждаете и се запознайте в дълбочина с детайлите и начина ни на работа.

Варова мазилка

Полагането на вътрешните варови мазилки и крайните варови покрития преминава през няколко етапа. Използваме варова мазилка с микропореста структура, която бързо абсорбира и освобождава влагата и предпазва стените от развитието на микроорганизми.

Варо-циментова мазилка

Мазилката притежава висока паропропускливост и е подходяща за изпълнение на вътрешни мазилки по стени и тавани. Може да се нанася както ръчно, така и с помощта на машина. Устойчива на влага, мазилката е страхотен краен избор за дома или офиса.

Гипсова мазилка

С гипсовата мазилка изправяме всички криви и разбити стени. Като покритие на стени и тавани, покрива и най-високите изисквания за здравина и приятна топлина. При свързването и съхненето си гипсовата мазилка образува капилярна система, която диша активно и поема влажността, ако в помещенията има такава.

Мазилки като основа за латекс - особености

Полагането на мазилката в много голяма степен се улеснява от равната основа на зида. А тя не може да бъде друга, когато е от добре иззидани блокчета YTONG, например, или от керамични тела с правилна форма и еднаква големина. В тези случаи мазилката се нанася на тънък с равномерна дебелина пласт и често пъти повече наподобява класическата шпакловка. Чрез  мазилката се придава завършен вид на стените и таваните, а не толкова компенсиране и прикриване на кривините в зидарията. Така използването на сухи, готови смеси за декоративни мазилки е оправдано, още повече че те гарантират и отличния външен вид на измазаните с тях повърхности.

На нашия пазар вече има голямо разнообразие от готови сухи смеси за декоративни мазилки, производство на водещи световни производители като Henkel (Ceresit), Baumit или Knauf, макар че името на последната фирма сме свикнали да свързваме предимно с лидерската й позиция в производството на гипсокартон и гипсфазер. На пазара ни се предлага и доста широка палитра от смеси за декоративни мазилки, предимно внос от Турция, които обаче са произведени по технология на водещи западни производители, а в някои случаи заводите са и тяхна собственост.

Най-общо казано, готовите декоративни мазилки се делят на две големи групи: на минерална основа и на основа на изкуствени смоли. Мазилките от първата група се доставят във вид на суха смес, опакована в книжни торби. Те се приготвят непосредствено преди използването им чрез разбъркване с вода. Мазилките от втората група се доставят в пластмасови кофи и други подобни съдове и са готови за употреба без добавка на вода.

Мазилките се различават и по начина на оформяне на тяхната повърхност – чрез триене (влачене или драскане) или чрез формиране с помощта на профилен валяк.

Ефектът от грапавата, структурирана повърхност на мазилката може да се усили чрез умелото използване на цветови нюанси с фабрично оцветена мазилка, или пък оцветена на място с добавяне на подходящ за състава й оцветител.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за полагане на мазилка! Поискайте оферта още днес.

Наши клиенти: