Груба шпакловка

Груба шпакловка от фирма Вайб Билд ООД, София – поставяне в цялата страна.

Шпакловката създава перфектна повърхност за стени и тавани. Тя предпазва появата на пукнатини върху повърхността на шпакловката, дори такива да се появаят под нея.

При грубата шпакловка се вграждат ръбохранители по всички външни ъгли. Те изправят външния ъгъл и предпазват шпакловката от отчупване.

груб-строеж-елемент-01

Продукти с които работим:

RÖFIX CALCECLIMA® FINISH CLASSIC груба шпакловка

RÖFIX CALCECLIMA® FINISH CLASSIC

Варова шпакловка без цимент за заглаждане на повърхността на хастарни мазилки във вътрешни помещения. Дебелина на слоя до 3 мм.

RÖFIX CALCECLIMA® FINISH DECOR груба шпакловка

RÖFIX CALCECLIMA® FINISH DECOR

Фабрично приготвена, готова за полагане, пастьозна тънкослойна шпакловка. Полага се върху основи от бетон, гипсокартон и мазилка.

RÖFIX PF 100 груба шпакловка

RÖFIX PF 100

Шпакловка за мазилки за пълноплощно заглаждане на гипсови, гипсо-варови, варови и варо-циментови мазилки, за вътрешна употреба.

За повече информация разгледайте бизнес каталога на RÖFIX.

Ценообразуване

Груба шпакловка ЦЕНИ

Полагането на груба шпакловка при нас започва от 15 лв./ м2 за труд. Цената на самата шпакловка зависи и от желаната марка. Спрямо типа на помещението можем да дадем отлични съвети за избор на марка груба шпакловка. 

Нашият строителен екип от инженери са готови да помогнат и да отговорят на въпросите Ви, ако има такива. Имате възможност да пуснете заявка за индивидуална оферта директно през сайта ни. Така, по най-бързия начин ще можем да Ви изготвим оферта с крайна цена спрямо големината (м2) на помещенията и избраната от Вас марка на шпакловката.  Очакваме запитванията Ви.

Кога се използва груба шпакловка?

Грубата шпакловка се препоръчва за нивелирани стени и тавани с леки неравности до 1 см.

Гипсова шпакловачна смес или гипсово лепило, се нанасят на няколко тънки слоя върху вдлъбнатините по основата до максимално заравняване.
При напукани или голи панелни стени е нужно вграждането на шпакловачна мрежа. Тя предпазва появата на пукнатини върху повърхността на шпакловката, дори такива да се появаят под нея.

При грубата шпакловка се вграждат ръбохранители по всички външни ъгли. Те изправят външния ъгъл и предпазват шпакловката от отчупване.

Гипсовото лепило се използва успешно при шпакловка. То е сравнително евтино и с много твърд външен слой, което го прави подходящо за слаби основи, стени и тавани с висока амортизация. Основният му недостатък като шпакловка е, че не може да бъде завършващ слой, тъй като не може да се шкури. Това предполага, че трябва да се направи допълнителна ръка с фина шпакловка и последващо шкурене.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за груба шпакловка при нас! Поискайте оферта още днес.

Наши клиенти: