Силикатни мазилки

Силикатни мазилки от фирма Вайб Билд ООД, София – поставяне в цялата страна.

Този вид мазилки съхнат, без да образуват повърхностен филм, устойчиви са на атмосферни влияния. Имат сравнително добри водоотблъскващи свойства, добра пропускливост на водните пари и въглеродния диоксид.

Редуцират възможността за задържане на замърсяване по повърхността, негорими са и лесно се полагат.

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Силикатни мазилки ЦЕНИ

Изработката на силикатни мазилки при нас започва от 15 лв./ м2 за труд. Цената на самата мазилка зависи и от желаната марка. Спрямо типа на помещението можем да дадем отлични съвети за избор на марка силикатна мазилка. Цветът зависи изцяло от предпочитанията на клиента.

Нашият строителен екип от инженери са готови да помогнат и да отговорят на въпросите Ви, ако има такива. Имате възможност да пуснете заявка за индивидуална оферта директно през сайта ни. Така, по най-бързия начин ще можем да Ви изготвим оферта с крайна цена спрямо големината (м2) на помещенията и избраната от Вас марка на мазилка.  Очакваме запитванията Ви.

За повече информация разгледайте бизнес каталога за силикатни мазилки на АНГРО.

Още за силикатните мазилки

При силикатните мазилки свързващото вещество е калиево водно стъкло, което се втвърдява под въздействие на въглеродния диоксид във въздуха. Доставят се във вид на готов за полагане гъст пастообразен разтвор.

Използват се за получаване на влачена или драскана повърхностна стpуктуpа, за външно и вътрешно приложение. Този вид мазилки съхнат, без да образуват повърхностен филм, устойчиви са на атмосферни влияния, имат сравнително добри водоотблъскващи свойства, добра пропускливост на водните пари и въглеродния диоксид, редуцират възможността за задържане на замърсяване по повърхността, негорими са и лесно се полагат.

Силикатните мазилки се произвеждат с едрина на зърната: 0,5; 1,0; 1,5; 2; 3; 5 mm. Те могат да се нанасят върху армирани шпакловъчни слоеве при топлоизолационни системи, варови, ваpо-циментови и циментови мазилки, бетон и дpуги минеpални основи или върху стари здрави покрития от силикатни бои и мазилки.

В значително по-малка степен са подходящи за нанасяне върху гипсови шпакловки, като в случая е задължително преди това да се направи проба. Тези мазилки не са подходящи за нанасяне върху плочи от гипсокартон, синтетични материали и смоли, лакови или маслени покрития, постни, дисперсни и варови бои.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за полагане на силикатни мазилки! Поискайте оферта при нас.

Какво казват наши клиенти?

Използвам услугите Ви от вече няколко години и съм Ви препоръчал на всичките си познати. Радвам се че открих честни и можещи майстори на които да мога да се доверя. 5 звезди от мен и продължавайте да работите в същия дух. Поздрави.

силикатни-мазилки-ревю-01-Коста-Бончев-София
5/5

Коста Бончев

ж.к. Дружба |, гр. София