Пясъчна мазилка

Полагане на пясъчна мазилка (Перлена или Сахара) с фирма Вайб Билд ООД. Работата се извършва по обекти на частни и бизнес клиенти в София и цялата страна.

Освен модерната визия, мазилката е лесна за поддържане и почистване. Това я прави подходяща за нанасяне във всякакъв вид стаи: всекидневна, хол, детска стая, коридор, офиси.

груб-строеж-елемент-01

Продукти с които работим:

BAUMIT Classico класическа финишна мазилка, 25кг

BAUMIT Classico

Класическа финишна мазилка, 25кг. Суха мазилка в пердашена структура като крайно покритие.

Вароциментова-мазилка-40кг-Ангро

Ангро Варо-циментова мазилка

40кг. - T-525 е суха смес, подходяща за направата на еднослойна вътрешна варо-циментова мазилка на стени и тавани.

Mapei Mape-Mosaic - Мозаечна мазилка 20кг -1.2мм

Mapei Mape-Mosaic

20 кг -1.2 мм. Мозаечна мазилка на основата на силиконакрилна смола с добавка на цветни кварцови пясъци

За повече информация разгледайте бизнес каталога на АНГРО.

Ценообразуване

Пясъчна мазилка ЦЕНА

Полагането на пясъчна мазилка при нас започва от 15 лв./ м2. Разбира се, според Вашите предпочитания, предлагаме два варианта на пясъчна мазилак – Перлена и Сахара.

Можете да се свържете с нас, ако искате да говорите директно със специалист или да поискате оферта за своя офис или жилище през сайта ни. 

Изпращаме до най-кратки срокове изготвена оферта за полагане на мазилката, включваща крайна цена. Допитайте се до нас!

Перлена мазилка

Декоративните ни мазилки Травертин са изработени от пулверизирани минерали, варовик и специални добавки, за да предоставят прекрасния, триизмерен ефект на естествения камък – без трудоемката, тромава и скъпа инсталация на тежки плочи от варовик.

Мазилка Сахара

Най-често използвана за вътрешни стени или тавани, тя имитира многотонния, триизмерен ефект на естествения камък - без да е необходимо да се теглят и поставят тежки плочи от истински мрамор. Подхождат особено на коридора, кухнята, всекидневната и спалнята.

Още за пясъчните мазилки

Пясъчните мазилки са направени от специални смоли, естествени филъри и песъчинки от фин пясък или стъкло, които създават ефекта на пясък в движение. Многото вариации, на основите и цветовете, позволяват на продуктите да се използват във всички среди, както класически, така и модерни, отговарящи на най-взискателните и най-изтънчените вкусове.

Ако търсите нещо повече от просто две ръце нова боя за дома или офиса, пясъчната мазилка „Сахара“ може да е точно това, от което имате нужда.

При Перлената мазилка пясъчните частици създават една променящa се и атрактивна игра на цвят, светлина и отблясъци. С този продукт се постигат иновативни цветови решения и визуални усещания, които придават на стените мекота и уют в крак със съвременните тенденции.

Така наречените пясъчни мазилки са най-популярният избор на интериорни декоративни мазилки в България и по света. Популярността им се дължи на изключително интригуващия им вид, лесното приложение и вечната им издръжливост. 

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за полагане на пясъчна мазилка! Поискайте оферта при нас.

Какво казват наши клиенти?

Красиви ефекти, без излишно пренатрупване. Харесва ми визията определено. Притеснявах се да не се получи прекалено блестящо, но напротив – стана супер. Мерси отново, ще използваме услугите Ви пак. Поздрави и спорна работа! 

– Перлена пясъчна мазилка
пясъчна-мазилка-перлена-ревю-мария-с-гр-софия-вайб-билд-оод
4.8/5

Мария С.

ж.к. Изток, гр. София