Фина шпакловка

Фина шпакловка от фирма Вайб Билд ООД, София – поставяне в цялата страна.

Може да се полага ръчно или машинно и е само за интериорно приложение върху повърхности измазани с мазилки.

Готовите смеси предлагат идеално гладка повърхност с еднакво водопоглъщане. Цялостната шпакловка ще изравни и заглади повърхностни дефекти, които ще са видими след боядисване.
Слоят на финалната шпакловка трябва да е максимално тънък.

груб-строеж-елемент-01

Продукти с които работим:

Фина-шпакловка-цена-ROFIX-RENOPOR

RÖFIX RENOPOR® Специално лепило и шпакловка

Едновременно шпакловъчна маса - в съчетание с RÖFIX P50 армираща мрежа - и фина моделираща мазилка за филцоване (0-1,0 мм)

фина-шпакловка-RÖFIX-RENOFINISH®

RÖFIX RENOFINISH® Универсална реновираща фина шпакловка

Минерална, реновираща и изравнителна шпакловка с универсално приложение. Възможна е дебелина на полагане от 1 до 2 mm.

фина-шпакловка-за бетон-CRETEO®REPAIR CC 151

CRETEO®REPAIR CC 151 - Фина шпакловка за бетон R2/XF4

Висококачествена полимерномодифицирана еднокомпонентна шпакловка за запълване на неравности, всмукнатини, чакълени гнезда и егализиране на бетон преди следващо покритие.

За повече информация разгледайте бизнес каталога на RÖFIX.

Ценообразуване

Фина шпакловка - ЦЕНА

Полагането на фина шпакловка при нас започва от 15 лв./ м2 за труд. Цената на самата шпакловка зависи и от желаната марка. Спрямо типа на помещението можем да дадем отлични съвети за избор на марка фина шпакловка. 

Нашият строителен екип от инженери са готови да помогнат и да отговорят на въпросите Ви, ако има такива. Имате възможност да пуснете заявка за индивидуална оферта директно през сайта ни. Така, по най-бързия начин ще можем да Ви изготвим оферта с крайна цена спрямо големината (м2) на помещенията и избраната от Вас марка на шпакловката.  Очакваме запитванията Ви.

Кога се използва фина шпакловка?

Фината шпакловка е финалният етап. При нея повърхността се обработва с готови или полуготови шпакловачни смеси.

Финната шпакловка е последният слой при шпакловането. Използва се готова пастообразна смес за финишно покритие (шийтрок), която се нанася с голям „нож“, шпакла или маламашка с тънка ламарина. Резултатът е идеално заравнена основа с гладка повърхност, перфектна за боядисване с латекс.

Технология на шпакловане:

Задължително условие преди да се започне полагане на шпакловачна смес е почистването от тапети и грундирането с подходящ грунд. Ако основата е ронлива или напукана, шпакловаме с мрежа. При много криви стени е подходящо да се направи гипсова мазилка. Тя изправя стените перфектно и подобрява влагорегулирането в помещението.

При леки неравности може да се изправят визуално само зоните в ъглите и да се нивелира около отворите за вратите с груба шпакловка. Грубата шпакловка е подходяща за тапети и някои видове декоративни мазилки. За перфектно боядисване с латекс върху грубата шпакловка се завършва с финна шпакловка (шийтрок), който се шлайфа с шкурка за идеална гладкост.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за фина шпакловка при нас! Поискайте оферта още днес.

Наши клиенти: