Латекс

Боядисване с латекс от фирма Вайб Билд ООД, София – поставяне в цялата страна.

Цветна интериорна боя в модерни цветове, предназначена за боядисване на стени и тавани.

Висока паропропускливост – боята не запечатва основата.

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Боядисване с латекс ЦЕНИ

Боядисването с латекс при нас започва от 15 лв./ м2. Цената на самия латекс зависи и от желаната марка. Спрямо типа на помещението можем да дадем отлични съвети за избор на марка латекс. 

Нашият строителен екип са готови да помогнат и да отговорят на въпросите Ви, ако има такива. Имате възможност да пуснете заявка за индивидуална оферта директно през сайта ни. Така, по най-бързия начин ще можем да Ви изготвим оферта с крайна цена спрямо големината (м2) на помещенията и избраната от Вас марка латекс.  Очакваме запитванията Ви.

Предимства на латекса

Латексните бои се различават значително. Терминът „латекс“ обхваща всички бои на водна основа. Но в рамките на тази категория имате избор между винил-акрил, 100% акрил, и алкид-модифициран латекс.

Винил-акрил латексът струва най-малко и върши добра работа за повечето вътрешни стени. Висококачествените интериорни бои имат 100% акрилни формули. Това означава по-добро задържане на цвета и по-силен блясък от винил-акрилатите.

Висококачествените външни бои имат или 100% акрилни или алкидни модифицирани латекс формули. И двете предлагат отлични резултати.

Латексите имат рейтинг на износване, установен чрез стандартизирани тестове. Това е добър показател за здравината и способността му да издържи във времето.  

За да се избегнат проблемите с отстраняването на мръсотия и петна от стените, по-добре е да изберете висококачествен латекс. Някои нови продукти са удивително лесни за почистване – просто ги избърсвате, както кухненския плот. Кетчуп, храна, следи от потъмняване, кал – всичко това изчезва без проблем от качествения латекс.

Блясъкът на латекса зависи от сместа от пигмент, смола и инертни съставки. Боята с по-малко пигмент и повече смола е по-блестяща и обратно. Емайлът е термин, който обикновено означава изключително гладко, твърдо покритие на повърхността – резултат от използването на много смола във формулата. По-гланцовият финиш е по-издръжлив и миещ се.

Друга отличителна характеристика на добрата боя е доброто покритие. Когато етикетът гласи, че латексът е изключително покривен, това значи, че един слой е достатъчен, ако се прилага правилно. Боя, която е толкова покривна, дори и при по-висока цена, си струва допълнителните разходи заради спестения труд, който обикновено е 90% от цената. Когато става въпрос за външните стени на цяла една къща, а не само за една стая, тази икономия на труд може да бъде огромна.

силикатни-мазилки-картинка-01

Латекс 1

Lorem ipsum dolor sit amet voluptatem.

силикатни-мазилки-картинка-01

Латекс 2

Lorem ipsum dolor sit amet voluptatem.

силикатни-мазилки-картинка-01

Латекс 3

Lorem ipsum dolor sit amet voluptatem.

силикатни-мазилки-картинка-01

Латекс 4

Lorem ipsum dolor sit amet voluptatem.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за боядисване с латекс при нас! Поискайте оферта още днес.

Наши клиенти: