Саморазливна замазка

Саморазливна замазка положена от фирма Вайб Билд ООД, София.

Самото име на този вид замазка говори пряко за нейното прилагане. Тази замазка се саморазлива (семонивелира) по пода на помещението. С нея се запълват кривини не по големи от 6-8 мм.

Саморазливната подова замазка е основен компонент, използван за оформяне на равна повърхност, върху която можете да нанесете плочки, естествен камък и дървени подове. Често се използва като завършващ продукт върху твърда бетонна основа и може да се използва и за обшиване на тръби за подово отопление.

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Саморазливна замазка ЦЕНИ

Полагането на саморазливна замазка при нас започва от 20 лв./ м2. Разбира се, според предназначението на Вашето помещение, предлагаме различни видове саморазливни замазки които са подходящи за много нива на натоварване.

Можете да се свържете с нас, ако искате да говорите директно със специалист или да поискате оферта за своя обект през сайта ни. 

Изпращаме до най-кратки срокове изготвена оферта за полагане на саморазливна замазка, включваща крайна цена. Допитайте се до нас!

Полагане на саморазливна подова замазка от Вайб Билд

Саморазливните замазки се използват не само при ремонти за изравняване на стари подове или обединяване на различни повърхностни нива, но и в нови сгради за нови замазки, където подовите покрития, напр.  голямоформатни плочки или линолеум, изискват изключително равна повърхност.

Замазката се състои от смес от остър пясък, цимент и вода. Разтворът се смесва ръчно в кофа с помощта на смесителна гребло или ако замазката се използва за по-големи проекти, може да се смеси с помощта на помпа за замазка, преди да се разпръсне през маркуча, прикрепен към помпата.

Лично ние от строителна фирма Вайб Билд ООД имаме опит и сме абсолютно доволни от продуктите на MAPEI – и по-конкретно ULTRAPLAN RENOVATION. Саморазливна подова замазка, подходяща при поставянето на нови или съществуващи основи, като ги подготвя за полагане на всякакви видове подови настилки (гранитогресни плочки, естествен камък, гъвкави настилки като гума, линолеум, PVC, мокет и паркет), при които се изисква отлична устойчивост на натоварвания. Ultraplan Renovation се използва за изравняване на разлики в дебелината от 3 до 40 мм на слой.

Този вид подова замазка е особено подходящ продукт за площи, подложени на натоварвания от инвалидни столове, столове с колелца, болнични колички и такива с подови отоплителни системи. Той е предназначен само за вътрешна употреба.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за полагане на саморазливна замазка! Поискайте оферта при нас.

Какво казват наши клиенти?

Изпълнен оглед, след това сключен договор и спазени срокове без увеличаване на крайната цена. Точно това очаквах и получих. Благополучно и изключително бързо беше сложена замазка на цял апартамент (без банята). Препоръчвам на всеки който пита. Успех Ви желая момчета..!

саморазливна-замазка-фирма-вайб-билд-оод-ревю-01
4.8/5

Стоян Исмаилов

Южен парк, гр. София