Ремонт на дома

Ремонт на дома – специализирана строителна услуга от фирма Вайб Билд ООД. Работим по обекти от цялата страна.

Ще ви помогнем да превърнете Вашите идеи за идеалния дом в реалност. За нас е удоволствие да построим или ремонтираме Вашата къща или апартамент, като ние ще сме до Вас през целия процес: от проектирането и дизайна, през грубия строеж, до довършителните работи и мебелировката.

Работим с всички доставчици на материали на пазара и винаги ще можем да намерим решението, което е идеално за Вас.

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Ремонт на дома ЦЕНА

Компанията ни специализира в цялостни и частични ремонти на домовекато предлага безплатен оглед и консултация за всеки потенциален клиент.

Средната цена за обновяване на вашето пространство ще зависи от квадратурата на дома Ви, разходите за наемане на майсторите професионалисти, цената на материалите и някои второстепенни фактори, които се вземат предвид.

Цена за ремонт на жилище можем да дадем след направено запитване с характеристики на помещенията, квадратура и информация за желания вид ремонт. 

Нашият строителен екип от инженери са готови да помогнат и да отговорят на въпросите Ви. Имате възможност да пуснете заявка за индивидуална оферта директно през сайта ни. Така, по най-бързия начин ще можем да Ви изготвим оферта с крайна цена. Очакваме Вашите запитвания.

Услуги от категория 'Ремонт на дома':

Ремонтът на Вашия дом при нас е разделен на 4 отделни услуги:
Ремонт на апартамент, ремонт на къща, ремонт на жилищна кооперация и частични ремонти.
Изберете услугата, от която се нуждаете и разгледайте особеностите на конкретния вид сухо строителство, което Ви интересува.

Ремонт на апартамент

Качественото и доброто планиране на един ремонт на апартамент, успешно може да ви спести време от неговото изпълнение. Предлагаме цялостни ремонти на апартаменти с добре обсъден предварително план.

Ремонт на къща

Една от най-търсените ни строителни услуги от хора от цялата страна. Можете да сте сигурни в нашите умения и опит, с които ще преобразим дома Ви качествено и по най-новите тенденции.

Ремонт на жилищна кооперация

Изгодни ремонти на жилищни сгради за София и страната. Предлагаме саниране, подмяна/ремонт на покривни настилки и др. 100% професионализъм и отговорна работа с включен гаранционен срок.

Частични ремонти

В частични ремонти ще намерите всички видове ремонтни дейности за дома или офиса - ремонти на баня, кухня, кърти-чисти-извозва, усвояване на тераси, полагане на подови настилки и още много др.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за ремонт на дома Ви при нас! Поискайте оферта още днес.

Наши клиенти: