Поставяне на паркет

Поставяне на паркет – специализирана строителна услуга от фирма Вайб Билд ООД. Работим по обекти от цялата страна.

Трислойният естествен паркет може да бъде поставен на всяка суха, чиста, устойчива и равна повърхност. Закупените дъски, за пода, трябва да се поставят хоризонтално в стаята, в която предстои да бъдат, монтирани най-малко 48 часа преди монтажа, без да се отварят пакетите.

Стаята трябва да бъде добре проветрена. Пакетите с паркетните дъски се отворят в деня на сглобяването.

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Поставяне на паркет ЦЕНА

Средната цена за последователно поставяне на паркет (дюшеме, редене, циклене, междинно шлайфане, лакиране, поставяне на первази) е 60 лв./м2.

Готови сме да помогнем и да отговорим на въпросите Ви. Имате възможност да пуснете заявка за индивидуална оферта директно през сайта ни. Така, по най-бързия начин ще можем да Ви изготвим оферта с крайна цена. Очакваме запитванията Ви.

Поставяне на паркет - метод на работа:

За осигуряване на равна основа може да се използва самонивелираща се замазка, а преди започване на работа по паркета, основата задължително се почиства.

Монтажът на паркета започва с поставяне на 2 милиметровата подложка. Краищата на подложката се застъпват и за да не се разместват се залепват с лепенка. От всички страни между стената и паркета се оставя работна фуга с ширина от 8 до 15 мм, която осигурява т.н. дишане на настилката.

Първият ред трислоен паркет трябва да бъде поставен с език към стената. Отделните дъски трислоен паркет трябва първо да се свързват чрез по-късите си страни.

Съвременният паркет има дългогодишна гаранция, а съединението barclick дава възможност за изключително бърз монтаж без лепило, което значително ограничава възникването на процепи. Той е с многослойна конструкция, лепена кръстато. Отделните пластове са обработени по специална технология за максимална издръжливост.

Дъската се състои от 2 пласта акрилна повърхност – лак, втвърден с УВ лъчи, 3 слоя акрилен, грундов лак и акрилен прах за полиране, втвърдени с УВ лъчи, което прави финалното му покритие изключително устойчиво на надраскване и нараняване. Повърхностеният пласт е дебел 3,5 мм. и може да бъде от различна дървесина.

Средният напречен пласт и долният пласт са от иглолистна дървесина и са с различна дебелина – 8 и 3,5 мм. Всичко това стабилизира размерите и формата на дъските, значително ограничава податливостта на промени на размерите при промяна на температурата и влажността в помещенията.

Естественият трислоен паркет може да се полага върху подове с електрическо или водно подово отопление.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за поставяне на паркет при нас! Поискайте оферта още днес.

Наши клиенти: