Довършителни работи

Довършителни работи са тези дейности от строителството, които се извършват след грубия строеж и дават окончателния облик на строителния обект. Тези услуги правят вашия дом/ офис уютен и готов за ползване.

груб-строеж-елемент-01

Наши клиенти:

Ценообразуване

Довършителни работи: Цени

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване на довършителни работи

Индивидуални изгодни оферти!

Цената за довършителни работи зависи от това колко услуги искате да комбинирате. Можете да разговаряте с наш консултант- инженер безплатноНека разгледаме Вашия проект и да го остойностим.

Не се колебайте, вземете своята персонална оферта!

Услуги от категория Довършителни работи

Полагането на замазка е една от основните процедури при ремонти и довършителни работи. Те се полагат върху бетонния под и изпълняват отговорна функция в строителството.

Мазилките биват десетки различни видове. Те изпълняват различни функционални, практически и естетични цели, поради което изборът им е индивидуален.

Довършителни-работи-шпакловки-картинка-01

Шпакловките са предназначени за постигане на геометрично прави и идеално гладки стени и тавани. Според състава им, те могат да се използват в сухи или влажни помещения. 

Боите за интериор се делят основно на две групи в зависимост от разредителя им – латексови и алкидни. Фирмата ни работи с различни марки бои. Нека помогнем при избора Ви.

Бързината на монтиране е едно от важните предимства на сухото строителство. Бъдещи промени в дизайна и разположението се осъществяват с лекота.

Топлоизолацията е допълнителен елемент от сграда, чиято цел е забавяне на топлинния поток. В повечето случаи, в топлоизолацията се включва рефлективна преграда.

Довършителни-работи-ВиК-картинка-01

Една от най-важните инсталации в дома, производствените площи и индустрията е именно тази, която е свързана с водопроводната и канализационната система.

Електрическата инсталация присъства във всяка сграда и често е източник на повреди, ако не е изградена качествено. Можете да разчитате на нас за  правилното й установяване.

Довършителни-работи-ремонт-на-баня-картинка-01

На първо място поставяме функционалността. След като имаме конкретен план, пристъпваме към къртене, преустановяване на водопровода, лепене на плочки и др.

груб-строеж-промишлено-строителство-картинка-01

Интересувате се от цялостен каталог със строителни услуги и техните цени? Ето какво сме Ви подготвили от Вайб Билд ООД.

Какво казват наши клиенти?

Професионалисти във всяко отношение! Радвам се, че избрах точно вашата фирма за поставяне на външна топлоизолация на къща. Все още има компетентни хора които си разбират от работата. Препоръчвам на всеки.

Довършителни-работи-ревю-01
4.5/5

Явор Динев

Управител, БИС Груп

Имахме проблеми с ел инсталацията от няколко години и преминахме през различни фирми и хора. В карйна сметка избрахме да работим с екипа на Вайб Билд. Благодарни сме, че отстранихте повредите и изградихте наново проблемното трасе. Живи и здрави!

4.8/5

Карина Богомилова

Продавач-консултант, гр. София

Искрени благодарности за тежката работа и поздрави на инженерния екип! С тяхна помощ и ползотворни консултации взех крайното решение за проекта си, който изпълниха безупречно. 

Довършителни-работи-ревю-03
5/5

Джемал Исмаилов

Счетоводител, София