Перлена мазилка

Полагане на перлена мазилка с фирма Вайб Билд ООД. Работата се извършва по обекти на частни и бизнес клиенти в София и цялата страна.

Декоративна перлена мазилка с пясъчни частици, които придават приятен и елегантен перлен ефект. Тези частици създават една променящa се и атрактивна сцена, светлина и отблясъци.

груб-строеж-елемент-01

Продукти с които работим:

Вароциментова-мазилка-40кг-Ангро

Ангро Варо-циментова мазилка

40кг. - T-525 е суха смес, подходяща за еднослойна вътрешна варо-циментова мазилка на стени и тавани.

Ангро Портланд Пластер PP 100

Суха гладкозърнеста мазилка, 25 кг -. 1.5 мм

За повече информация разгледайте бизнес каталога на АНГРО.

Ценообразуване

Перлена мазилка ЦЕНА

Полагането на перлена мазилка при нас започва от 17 лв./ м2. Разбира се, според Вашите предпочитания, предлагаме различни марки на мазилката за получаване на желаната крайна визия.

Можете да се свържете с нас, ако искате да говорите директно със специалист или да поискате оферта за своя офис или жилище през сайта ни. 

Изпращаме до най-кратки срокове изготвена оферта за полагане на мазилката, включваща крайна цена. Очакваме запитванията Ви.

Перлена мазилка - нанасяне

Стената се подготвя старателно за мазилката. Това включва шкурене/ изравняване при наличие на неравности, след което почистване на повърхността от прах и други нежелани частици. Целта е постигане на гладка и права повърхност.

Следващата стъпка е нанасянето на грунда. За да бъде положена качествено Вашата перлена мазилка, то преди това е необходимо грундиране на стената. По този начин, мазилката ще повиши здравината си значително, а това е от основно значение при нас. Извършваме качествена работа по обектите си и даваме гаранция.

Когато грунда изсъхне хубаво, идва моментът на нанасяне на перлената пясъчна мазилка. Първият слой се нанася равномерно по цялата повърхност с маламашка. Работата е като при обикновена шпакловка. Слоят се изравнява.
Вторият слой е този, който определя декоративното звучене на мазилката. Тук може да се развихри фантазията на клиента. За още по-финно заглаждане и блясък повърхността може да се заглади и с вибрационна шлайф машина.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за полагане на перлена мазилка! Поискайте оферта при нас.

Отзиви от клиенти

Съветите на главния инженер много ми помогнаха да се ориентирам спрямо крайния ефект на мазилката. От там решихме как да изглежда. Извършиха работата за 2 дни без забележки! Уникално интериорно произведение. :))

перлена-мазилка-полагане-ревю-вайб-билд-оод-софия
4.8/5

Стефи Димитрова

Банишора, гр. София