Циментова замазка

Циментова замазка – вътрешно полагане от фирма Вайб Билд ООД, София.

Подходящ избор както за равни подове, така и за задаване на наклон за мокри помещения като бани, тоалетни или професионални кухни.

Качествен и често срещан избор на вътрешна замазка за промишлени и жилищни сгради.

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Циментова замазка ЦЕНИ

Полагането на циментови замазки при нас започва от 18 лв./ м2. Цената може да варира спрямо избора на циментовите замазки (желание на клиента). Имате възможност да обсъдите проекта си със строителен инженер от нашия екип. Той може да Ви даде отлични съвети за самото изграждане и избор на вид циментови замазки по отношение на желания краен резултат.

Препоръчваме да използвате възможността за поръчка на индивидуална оферта. По този начин ние ще Ви дадем крайна цена за Вашия обект. Допитайте се още днес!

Цена за труд - 18 лв./ м2

Полагане на циментови замазки за вътрешни помещения. Отличен избор на устойчиви материали с които гарантираме дългогодишна издръжливост.

Цени на материали

По-долу сме посочили видовете материали с които работим. Кликнете върху тях и вижте техните цени.

RÖFIX 969 - Циментови замазки CT-C16-F3 - вътре и вън

RÖFIX 969

Циментова замазка CT-C16-F3

RÖFIX 970 CT 20 - Циментови замазки - външна и вътрешна

RÖFIX 970 CT 20

Циментова замазка CT-C20-F4

RÖFIX 973 CT 20 - Бързoсъхнеща циментова замазка CT-C20-F4 SE7 за вън и вътре

RÖFIX 973 CT 20

Бързoсъхнеща циментова замазка CT-C20-F4 SE7

BAUMIT Rapido 1 циментова замазка

BAUMIT Rapido 1

Циментова замазка

Полагане на циментова замазка - Предимства

Циментовата замазка оформя равна повърхност върху подовото покритие. Най-често се прави от циментово-пясъчна смес. Класическата версия на замазката се получава чрез смесването на пясък и цимент в определена пропорция, най-често 3:1, след което сместа се разрежда с вода. Замазката може да се нанася директно върху пода, както и върху други разделителни слоеве. Функцията ѝ се различава в зависимот от това към коя носеща повърхност е свързана.

Този вид замазка е особено устойчива, което я прави подходяща за различни области. Нейната задача е предимно да компенсира разлики във височините или неравности като тези, които се срещат в стари сгради или да добави наклон към мокри помещения. Поради своята твърдост, циментовата замазка е особено издръжлива срещу износване в течение на времето. Тя не се влияе от силните температурни колебания, както и от екстремните температури през зимата и лятото.

Необходимото време за изсъхване на замазката е 28 дни. Едва след като циментът се е втвърдил напълно, може да се продължи с полагането на подовото покритие, което сте избрали. Това може да бъде теракот, плочки, паркет или ламинат. По време на сушенето трябва да се уверите, че температурата в помещението не пада под 5 градуса.

Ако в стаята е прекалено студено, това може да попречи на изсъхването на замазката. Важно е да се отбележи, че когато полагате замазка за подово отопление, след като я завършите, задължително трябва да се провери за наличието на течове. Доверете се на опитен отоплителен инженер за тази задача, за да избегнете бъдещи проблеми.

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за полагане на циментова замазка! Поискайте оферта при нас.

Какво казват наши клиенти?

Професионален екип от строители. Абсолютно качествено поставена циментова замазка и дружелюбно отношение от Ваша страна. Имате висока препоръка от нас. При нужда ще работим отново.

– 

4.8/5

Красимир Добрев

ЕИС ООД, гр. София