Изграждане на халета

Цялостно изграждане на халета от строителна фирма
Вайб Билд ООД, София.

Нашата фирма предлага разумни решения, ако искате да разширите своята производствена база или да увеличите складовите си пространства. Възползвайте се от надеждни и комплексни конструкции с гъвкави опции за дизайн!

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Изграждане на халета: Цени

Цената за цялостното изграждане на хале зависи от няколко важни точки.

– Необходимост от изготвяне на проект
– Размери на конструкцията
– Материали, от които искате да бъде направено халето
– Изолация и довършителни работи

Ако искате да изготвим индивидуален проект по Ваши размери, можете да разговаряте с наш консултант-инженер безплатноНека разгледаме Вашия проект и да го остойностим.

Не се колебайте, вземете своята индивидуална оферта за изграждане на халета!

Кой е най-добрият материал за изграждане на халета?

За да бъде едно хале наистина здраво, удачен материал за неговата изработка е стоманата.

– Стоманата, която се използва в строителството, разполага с голяма устойчивост на провлачване, затова тя е доста пластична и издържа при по-голям натиск или промяна.
– Следващото нейно предимство, което я отличава като изключително подходяща за строителни цели, е това, че по-бавно се амортизира, не се разрушава, разслоява и издържа на натоварване.
– Важно преимущество на стоманата, която се ползва при строителството на метално хале, е свързано с нейната лесна обработка и заваряване.
– Направените от стомана метални елементи е почти невъзможно да бъдат обект на корозия, особено ако се предпазят с допълнителен слой от специални антикорозионни грундове и бои.
Какви са плюсовете на металното хале?
– Металните конструкции са издръжливи на висок натиск.
– Има опция за оставяне на големи разстояния както и между отделните части, така и между подпорите им.
– Основите се оформят с лекота и заемат малко пространство.
– Всичките конструкции от този тип гарантират високо качество и дълготрайно използване.

Стоманените халета са устойчити на сеизмични трусове, тъй като техните компоненти издържат на огъване. В същото време има много малък процент на снаждане на самостоялни части, защото повечето конструкции се произвеждат като едно цяло.

Металните халета са „в крак с модата“ и последните иновации в тази област, покривайки с лекота  нуждите на крайните потребители. Много по-ефективно и бързо може да се промени някоя фасада, като се пребоядиса или елементите на халето се заменят с други части и така да се промени техният размер или предназначение.
Металната конструкция е с добра мобилност, като може лесно да се демонтира и постави, за да се премести от едно на друго място.

Като заключние може да обобщим, че новите технологии, ползвани при построяването на метални конструкции, са изключително приложими спрямо промените на времето, в което живеем и построяването на качествени метални халета спестява несъмнено време, средства и излишни нерви. Поради тези много предимства металните халета са толкова предпочитан вариант за нова сграда, която да добавите към вашето фирмено пространство.

Халета, които сме проектирали

Разгледайте галерията ни и се запознайте визуално с конструкциите, които сме изградили за наши клиенти.

Какво казват наши клиенти?

Фирма Вайб Билд ООД се справиха страхотно с изграждането на нашите халета. Помогнаха ни при избора на материали изключително много. Съветите на инженерния екип бяха точно на място. Опита Ви прави най-добрите! 

изграждане-на-халета-ревю-01
4.7/5

Асен Г. Миланов

ЗП, гр. София

Изградени ни бяха 3 халета за производствен цех на територията на гр. Перник от фирма Vibe-Build, като техните материали и начин на работа ни спестиха много време и средства. Бъдете живи и здрави. Благодарности от нас.

изграждане-на-халета-ревю-02
4.8/5

Живко Манев

Регионален менижър, КОЛ ГРУП ООД, гр. Перник

Подхода и бързината на работа нямат сравнение с други фирми в строителния бранш. Препоръчвам горещо на всеки който има нужда от коректна фирма и търси качествено изпълнение за България! 

изграждане-на-халета-ревю-03
5/5

Бисер Иванов Филев

Би Ес ЕООД, гр. София