Мазилки (Видове)

Мазилки изпълнени от строителна фирма Вайб Билд ООД за цялата страна.

Всяка мазилка се използва за постигане на конкретна цел. Даваме съвети преди започване на работа по обекта за най-добри резултати.

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Мазилки ЦЕНИ

Предлагаме всички продукти на най-добри цени спрямо качеството (материали и труд). След като изясним квадратурата и типа мазилка от която имате нужда, ще Ви изготвим индивидуална оферта и ще можем да Ви дадем точна цена за целия обект.

Можете да разговаряте с наш консултант- инженер безплатноТой ще Ви помогне при избора на мазилка, ако се колебаете и имате въпроси.

Вземете своята персонална оферта!

BAUMIT SanovaPor санираща хастарна мазилка, 25кг

BAUMIT SanovaPor

Санираща хастарна мазилка - 25 кг.

BAUMIT KlimaWhite варова клима мазилка, силоз

BAUMIT KlimaWhite

Варова клима мазилка - силоз.

гипсова машинна мазилка, силоз BAUMIT Ratio 1000

BAUMIT Ratio 1000

Гипсова машинна мазилка - силоз.

За повече информация разгледайте бизнес каталога за мазилки на АНГРО.

Видове мазилки

Разделили сме предлаганите от нас мазилки на две категории – външни и вътрешни.
Изберете услугата от която се нуждаете и разгледайте конкретния вид мазилка, която Ви интересува.

Фасадни Мазилки (Външни)

Мазилки за външна употреба: сгради, тераси, дворове и др. Най-добри варианти от устойчиви материали с които гарантираме дългогодишна издръжливост.

Вътрешни Мазилки (Интериорни)

Мазилки за затворени помещения подходящи за жилища, офис и промишлени сгради. Според типа се разделят на финишни и основа за латекс.

Видове мазилки и тяхната приложимост

Полагането на различни видове мазилки е фундаментална част от строителната дейност във всеки един жилищен или корпоративен проект.  

Мазилките биват десетки различни видове. Те изпълняват различни функционални, практически и естетични цели, поради което изборът им е индивидуален, според спецификите на проекта.  

Според състава си, тя биват:

  • Варова мазилка. Бялата варова мазилка има свойството да абсорбира и освобождава влагата от стените. По този начин, тя предпазва повърхностите от развитие на мухъл и вредни микроорганизми. Полагането на варова мазилка изисква допълнителна шпакловка – факт, който обикновено забавя и оскъпява процеса.
  • Циментова мазилка. Циментовата мазилка най-често се полага еднократно от външната страна на сградата с цел изравняване на повърхността. Неин по-популярен вариант е варово-циментовата смес, която показва значително по-добри качества.
  • Варо-циментова мазилка. Това е вероятно най-популярния вид мазилка, гарантираща оптимално съотношение между цена и качество. Тя е подходяща за вътрешна и външна употреба като регулира влажността и позволява на помещението да “диша” правилно – без конденз и деструктивни процеси.
  • Гипсова и варо-гипсова мазилка. Те представляват качествено покритие, чиято цел е постигане на гладки и готови за финално боядисване повърхности. Те съхнат бързо, не натоварват конструкцията и подлежат на последващи корекции според нуждите на проекта. 

Други видове мазилки според състава могат да бъдат глинена, силикатна, силиконова, минерална, полимерна или органична мазилка. Те притежават различни качества, предимства и недостатъци – затова с избора им трябва да се занимае специалист с нужния опит и квалификация. 

Видове мазилки според завършващият ефект:

  • Декоративна мазилка на водна основа, в която се използват различни разтворители;
  • Минерална мазилка, създадена на основата на цимент;
  • Венецианска мазилка, която имитира естествена каменна повърхност;
  • Силиконова декоративна мазилка;
  • Силикатна декоративна мазилка, създадена на основа от течно стъкло;
  • Полимерна декоративна мазилка, базирана на различни видове акрилни смоли;

Декоративните мазилки се разделят още на текстурна, структурна, дърпана, влачена и други ефектни повърхности, които са истински комплимент за интериорния дизайн на всяко жилищно или корпоративно помещение. 

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за полагане на мазилка при нас спрямо Вашата квадратура! Поискайте оферта още днес.

Какво казват наши клиенти?

Променихте изцяло облика на стаите ни. За нас този вид мазилка (венецианска) беше в челната 3-ка, но вече стана любим. В стая с достатъчно слънчева светлина изглежда уникално. Доволни сме и желаем успех и за напред!

мазилки-ревю-ирена-боянова
4.9/5

Ирена Боянова

Ж.К. Сухата река, гр. София