Изолация с каменна вата

Изолация с каменна вата на сгради от фирма Вайб Билд ООД, София – поставяне в цялата страна.

Каменната минерална вата е продукт на естествена основа, който запазва структурата и топлоизолационните си свойства за много дълъг период от време, тъй като е произведен от вулканични камъни – доломит и диабаз.

груб-строеж-елемент-01

Ценообразуване

Изолация с каменна вата ЦЕНА

Ние предлагаме цялостни системни решения за вашата фасада, като всяка топлоизолационна система, има различен гаранционен срок, в зависимост от производителя.

  Средната цена за поставяне на изолация с каменна вата при нас е 65 лв./ м2. Цената на топлоизолацията може да варира според големината и избора на марка. Спрямо местоположението на сградата можем да дадем отлични съвети за вида на топлоизолацията. 

Нашият строителен екип от инженери са готови да помогнат и да отговорят на въпросите Ви, ако има такива. Имате възможност да пуснете заявка за индивидуална оферта директно през сайта ни. Така, по най-бързия начин ще можем да Ви изготвим оферта с крайна цена. Очакваме запитванията Ви.

Предимства на изолацията с каменна вата

Произходът на материала и постоянния и прецизен контрол по време на производството гарантират отличното им качество, трайността и запазването на свойствата му във времето в системата на контактната фасада. Подобряването в годините на топлоизолационните (λ= 0,034 W/mK) и механичните характеристики на каменната вата й отреждат първенството за качествен фасаден изолационен продукт.

Каменната вата е материал с най-висок клас по реакция на огън – А1. Тя издържа над 1000°C, преди да започне да се топи.

За неприятния шум, който прониква отвън се замисляме, едва когато го чуем в стаята. При топлинна изолация с каменна вата, такъв проблем не съществува – стотиците хиляди влакна, от които е изградена тя абсорбират напълно в себе си шума, както от околната среда, така и от жилището. Т.е. освен топлоизолация, се осигурява и шумоизолация при същата инвестиция.

Още едно качество на фасадите, изолирани с каменна вата, е паропропускливостта – възможността стените с вата да „дишат“, което е съществено предимство в сравнение с останалите типове топлоизолационни материали. Това означава, че цялата пара, която се появява във вътрешността на помещението, може безпрепятствено да „премине“ през стените във външната среда (например стиропорът оказва 30-40 пъти по-голямо съпротивление при преминаването на водната пара отколкото топлоизолацията от каменна вата).

Искате индивидуална оферта?

Разберете каква ще бъде крайната цена за поставявне на изолация с каменна вата от нашия екип! Поискайте оферта още днес.

Наши клиенти: